Klänningen

Tänkte att jag kunde visa klänningen... så här ser den ut (men det är inte jag) ... för er som trodde det...

image2


... fast jag har tagit bort rosetten... och den är ännu finare i verkligheten...

Nu SKA jag spela beachvolley...

hej hej

HTML-kod...

När jag startade bloggen trodde jag att det var enkelt att redigera den...men men det krävdes ju viss kunskap i html-kod. Efter att ha tittat på koden och googlat vissa uttryck är det inte så svårt... bara att prova sig fram och se om det blev rätt!!

Den blev väl lite finare iallafall ... inte perfekt ... men det kommer :)

Nu ska jag iväg och spela beachvolleyboll på våra nya planer...

kram Emma


Brudklänning...

Idag har jag hunnit med en hel del ....fram till att jag stupade i soffan. Jag sov 2 timmar, aj aj inte bra!

Jag fick gå upp tidigt för att skjutsa min sambo och hans lag till Svågertorp, de ska på turnerning i Tyskland. Passade på att åka förbi coop och storhandlade. Skönt att ha kyl o frys fulla jag tycker verkligen inte om att handla.

Sen tog jag tåget in till Lund och hämtade min brudklänning, det känns helt konstigt - men nu hänger den här hemma iallafall. Jag ska inte gifta mig förrän i slutet på september men det mesta i planeringsväg är klart. Lite småpyssel kvar bara. Det är skönt att ha hela sommaren ledig för att fixa med det....

Det hade varit tevligt med lite sol och bad nu men det tycks vänta på sig - väderprognosen för de närmsta dagarna är ....regn, regn och regn .... men efter regn kommer sol har det väl sagts någon gång förr i tiden... så den som lever får se...!


image1


Jag ska inte klaga för min tanke är att rensa och sortera i lägenheten ... så nog finns det saker att hitta på även om det regnar...


Kramar Emma







 

Äntligen hemma...

...tre timmar försenad anlände jag Malmö vid midnatt. Efter en busstur genom ett översvämmat Småland där vägar delvis eller helt hade rasat. Jag kom iallafall fram trött men ändå skönt att vara hemma igen. Det finns olika sätt att se på regnväder. Visst ser det rätt härligt ut?!




Efter en löparrunda i morse känner jag mig pigg igen. Nu är det bara tvätt hela dagen som gäller. Torktumlaren är trasig så det blir en massa tvätt i lägenheten.

Jag ska nog hinna med en tur på stan också, det är ju trots allt rea. Efter att ha varit hos föräldrarna på landet har man ett shoppingbehov att tillfredsställ :)

Ha en bra dag!
kram Emma

Sommar?!?

Nu har det regnat i ett dygn - men det börjar äntligen att ljusna så smått!
Jag är på besök hos mina föräldrar. De har just byggt klart sitt växthus - titta så fint det blev!


image20


Har passat på och varit hos tandläkaren också :( ...  det blev inte så dyrt som jag hade räknat med. Lite pengar över till rean kanske!! Nu är det ju bara det här med tandtråd. Jag är verkligen superdålig på att använda det men nu måste jag - det blir lite dyrare hos tandläkaren nästa gång annars ... och det borde vara en morot nog!!

Ska åka tillbaka till Malmö i eftermiddag. Järnvägen har väl regnat bort vid det här laget så det blir buss någon sträcka. Det ska nog gå bra men jag anländer Malmö någon eller några timmar försent bara.

Ha en bra dag!
kram Emma





 

Då var jag här...

Har skapat en blogg som jag så länge tänkt men inte riktigt kommit till skott. Jag har inte tyckt att jag har något att säga och inte tid att skriva...

men men nu är det sommarlov och visst finns det tid. Jag ska nog dessutom kunna skriva något som är intressant (för någon där ute..)

Tanken är även att jag ska snygga till bloggen lite. Inte så kul nu kanske - bättre kan det bara bli!

Ha en bra kväll!
Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0