Badrummet

...blev klart efter några vändor till IKEA. Det gamla skåpet skymtar utanför dörren. Jag vet inte riktigt om jag tyckte att det blev så bra som när jag föreställde mig det ... med det blev absolut bättre än innan!
image127

Nu ska jag handla hem lite mat ... kylskåpet att blivit nästan tomt.
Ikväll ska vi ha videokväll med laget ... det kan kanske låta mysigt men vad vi ska titta på är inspelningar från våra matcher och träningar. Detta ska analyseras och diskuteras ... och förhoppningsvis ska det på nästa match bli stor skillnad.

kram kram
Emma

Min jobbdag idag!

Jag gick upp 7.00, träffade Erika på SATS, tränade ca 40 minuter, cyklade i spöregn till jobbet. Där startade vi med frukost och sen en föreläsning ... som var riktigt bra och intressant. 11.30 var det dags för lunch och efter det en och en halv timme pilates ... helt underbart! Sedan serverades hälsofika varefter vi fick prova på kompismassage och där tog jobbdagen slut ... eller nästan iallafall. 17.00 (en timme senare) var det dags för ost och vinkväll så vi satt kvar i personalrummet och spelade MIG familj, inte så svåra frågor med det var roligt. 45 minuter ost och läsk hann jag med innan jag, i ösregn, cyklade till träningen. som jag just kommit hem från. Nu är det dags för kvällsmat och sen är det ju Prison Break :P  

Ha dé!
Kram

Bakgrunden

är borta och jag fattar inte vad jag har gjort. Det måste ha hänt något när jag byggde om tidigare i veckan. Jag har gått in och tittat på stilmallarna och på olika blogghjälper. Jag skriver precis som det står där men det funkar inte ändå ... varför?

Idag har jag varit på IKEA ... jo igår också får jag väl erkänna ... jag har äntligen kommit på en lösning för badrummet. Jag gillar inte det skåp vi har där idag ... helst av allt hade jag velat sätta upp väggfasta skåp men vi har hyreslägenhet och konstiga väggar så jag vill inte göra en massa hål i väggen! ... men nu har jag hittat ett skåp som (jag tror) passar perfekt. Ska sätta upp några hyllor också, så det blir några hål iallafall. Nu kan jag äntligen sätta in ett ljus i badrummet ... jag tycker det är så fint att ha levande ljus på toaletten. Kan kanske sätta in en liten växt också. ... Behöver jag säga att varorna på IKEA var slut?! Får bli en vända till i veckan :P

Vet du någon bra växt som kan överleva i ett badrum utan fönster?

Imorgon börjar vi kl. 9 så jag och Erika ska passa på att träna innan jobbet. Känns väl sådär just nu ... men det blir ju att gå upp vanlig tid.

Bicycle Riding On Roller Coaster Clip ImagesVar bara tvungen att klistra in den här bilden. Det ser helt underbart ut! 



Ha en bra söndagskväll!
Kram Emma

Vilken härlig dag!

På jobbet så har vi schemalagd friskvård en timme per vecka. Denna timme lyckas jag aldrig ta ut, möten har en tendens att bokas in på just min friskvård. Nu är det ju så att jag faktiskt tränar endel under veckan så med start idag ska jag var tredje fredag sluta kl. 10.00! Helt underbart ...

Så idag cyklade jag till jobbet kl. 7.30 och hem kl. 10.00. På hemvägen cyklade jag förbi Systrar och Bröder, där köpte jag deras bröd Speja ... det är helt gudomligt. Har du inte testat det - gör det! (om du bor eller har vägarna förbi Malmö). När jag kom hem satte jag mig vid köksbordet ... med radion på och ... ja just det jag köpte med mig en Chai Latte från Espresso House också ... så jag satt vid köksbordet med radio på, tidningen uppslagen på bordet, en stor Chai Latte och några skivor Speja. Och som pricken över i:et hade vi några skivor parmaskinka från Barcelona kvar ... kan en fredag förmiddag bli bättre?!

Nästa anhalt blev soffan där jag somnade ... inte helt ovanligt för att vara jag ... men sådär vid lunchtid :P

Nu var det dags att påbörja helgens och nästa veckas stora projekt ... att piffa till och snygga upp hemmet. Vi har saker överallt just nu. Så här ska plcokas undan och sorteras. Som belöning ska jag köpa lite nytt.

Brukar du också belöna dig själv med något om du måste göra något som  inte är så jätteroligt?

Jag började med köket, rensade och torkade av allt som har stått framme, samlade de saker som jag inte vill ha kvar framme på diskbänken ... det står diverse prylar där nu :P ...sen var det dags för storstädning av soffan ... och fy så mycket smulor det fanns under dynorna. Nästa område får bli hyllorna, där skulle jag vilja rensa bort en massa böcker för att få det lite luftigare, men vart gör man av dom? .. men men det får bli morgondagens arbete!

Nu har jag just kommit hem från en liten shoppingrunda på stan.


image126
Jag köpte två gråa badrumsmattor från
Granit. och en lite svart korg som jag tänkte ha småsaker i i badrummet.


... och så köpte jag en guldtrallrik på
Village.
Skålen på fot tror jag att mamma vill ha i julklapp :P

Jag har ställt ett svart blockljus på fatet och har det i köksfönstret.

A ringde precis och bad mig boka bord till ikväll. Han har jobbat över och då får han handla mat för jobbpengar. Han får ett visst belopp att handla för och det är så stort att det räcker till två. Tänk om man kunde ha såna löneförmåner iskolans värld också!

Ha en härlig fredag och en underbar helg!
kram Emma

Tänk

så mycket lättare det blir om man startar på rätt punkt. Som när man ska bygga om sin blogg. Jag startar i design, kodmallar och fattar ingenting av vad alla skriver. Så hittar jag en annan knapp redigera stilmallar och ser man på så mycket enklare det blir ... och har man lite kunskap i engelska och vågar trycka och testa är det ju faktiskt inte alls svårt :P

Såg på Prison Break igår ... och ja ... vad ska man säga ... han är jävligt snygg ... men nu börjar ju allt om igen känns det som. Han ska hjäpa en kille ut från fängelset. Känns det igen kanske! Jag får väl ge det några avsnitt innan jag dissar det helt.

Nu sitter jag här och har lite ångest. Jag har bokat en Pumpklass som jag är på väg att avboka .. så att jag iallafall får en ledig kväll hemma under veckan. Men å andra sidan känns det så himla bra efter ett pass ... men nästa vecka när jag är ledig kan jag träna lunchpassen ... och jag skulle hinna med att pyssla med lite grejor jag inte hunnit med tidigare. Varför tänker man .. eller jag .. så knasigt och mycket ... är det inte bara att göra som man känner?! Brukar du också vela så här mycket fram och tillbaka?

Jag får väl återkomma med ett meddelande senare om hur det blev :)
Kram så länge ...

Bygger om

... eller tja försöker iallafall!
Jag får se om det blir något av det ...


Måndag idag

och jag är pigg. Somnade gott i lördagskväll och slappade hela söndagen, precis vad jag behövde. Så tack var det och kanske att det är en vecka till lovet ... har jag varit pigg hela dagen!

Imorse var vi(klassen och jag) och tittade på Zlatans hus ... på tomten var tre byggnadsarbetare som spelade fotboll. Jag har hört att Zlatan inte var nöjd med arbetrna för att de inte gjorde vad de skulle ... och tja ... spela fotboll är väl kanske inte samma sak som att renovera :P

Ikväll är det volleybollträning ... det ska bli riktigt roligt att träna igen ... men jag skulle vilja veta vad jag ska göra för att få speltid under match. Ibland, om jag tänker negativt, tror jag att det räcker mad att ligga på golvet oavsett om du räddat bollen eller inte ... helst ska du ligga kvar ett tag så alla ser att du ligger där. Jag inser väl att det inte är så men eftersom jag är dålig på att göra pancakes och reser mig upp direkt för att kunna jobba vidare på plan så är det lätt att tänka så!!

  
Flipping Pancakes Gifs Images

Imorgon ska jag på kurs i Lund ... det är skönt med lite omväxling ibland. Jag ska lära mig en av mina elevers dator. Han har en personlig taldator med massor med funktioner som jag inte känner till ... h så jag, hans assistent och han själv ska med. Det ska bli riktigt kul!

Kram på er!
/Emma


Matchdag

Anlände Heleneholm kl. 8.15 och kom därifrån 17.15 ... hur kan det bli så?

Vi, dam A, började möta Hässleholm. Jag tänker inte skriva så mycket om det för jag fick ingen speltid, vilket jag (väldigt osvenskt) inte förstår. En tjej på samma position som jag spelade, tyckte jag, inte tillräckligt bra, därför tyckte jag att jag hade kunnat få förtroendet att spela ... men men så var det inte :( Jag tänkte att jag skulle prata med vår coach för att se vad jag ska göra för att få spela match. Det är ju det som är roligt, jag tycker om att träna men man vill ju spela match också :P

Sen tittade jag på A och hans lag som mötte Kalmar. Malmö spelade avanligt bra .. de har verkligen lyft spelet från förra säsongen som var riktigt dålig!

Sen kom ju Erika, vars sambo spelar i B-laget, det var första gången hon besökte en volleybollmatch så då var jag ju tvungen att sitta kvar och förklara spelet ... det blev lite jobbsnack också!

Nu har A åkt iväg för att titta på rugby, så här sitter jag och dricker mousserande och äter ostbågar ... underbar blandning eller? Förklaring: Vi åt tapas och öppnade en flaska mousserande ... så jag måste ju dricka upp ... eller?!

Här kommer lite bilder från gårdagens bakgrunsrunda!
Kram och godnatt!
Emma

image123

image124

image125

FREDAG

Så härligt en helt ledig eftermiddag och kväll ... eller tja kanske inte helt ledig jag har tvättat och cyklat runt i Malmö för att fotografera bakgrunds- och vybilder till fotoboken. Det är riktigt roligt att pyssla med fotoboken ... jag gör en bok om bröllopet med bilder från hela dagen ... Till er som var på bröllopet och har bilder hemma ... sänd dem till mig ... jag vill ha alla bilder jag kan!!

Man kan göra fotoböcker på de flesta fotohemsidor men jag har valt att göra på MyPhotobook eftersom jag gillade deras redigeringsprogram ...

Nu ska vi faktiskt beställa hem mat från Gazpacho ...

Ha en trevlig fredagskväll och håll tummarna imorgon!
(Första macthen med A-laget)

Kram Emma

Tro det eller ej ...

... men det blev städat ... eller tja till hälften iallafall ... tar dammsugning och svabben imorgon. Detta är första lediga kvällen på jättelänge ... känns det som! ... men om jag räknar efter så var jag senast ledig en kväll för fyra veckor sedan (om man inte räkanr med resan). Jag tycker att det är stor skillnad på att vara ledig hemma och att vara bortrest. För egentligen så är du ju ledig när du är på semester ... men det är så mycket man vill göra och man kan inte slappa på samma sätt som hemma. Dessutom hinner man inte det där småplocket som man
omedvetet pysslar med när man är ledig hemma!

... men men nu sitter jag i soffan och BARA slappar det känns som om jag skulle kunna bädda ner mig med en bok ... typ ... tja ... nu ... det är kanske det man ska göra!
free image hosting hosted images

Så jaa då säger väl jag Godnatt!
Kram


Titt in...

...nu ska jag iväg o träna ... jo volleyboll. Somnade i soffan så nu är jag supertrött och det är bäcksvart ute ...

...titt ut!

Volleyboll, volleyboll och volleyboll

Efter domarkursen fredag och lördag  var det dags för ännu mer volleyboll i söndags. Först sov jag tills jag vaknade ... första dagen på länge som klockan inte ringde *underbart* sen gick jag och tittade på volleyboll A spelade. Det blev förlust men inte så dåligt spel som det var förra säsongen!
Bouncing Volleyball Ball Gifs Images
På kvällen var det dags för mig att spela ... jag skulle vara förstärkning för B-laget. Var inte så sugen på att spela innan eftersom ingen från B-laget har spelat match tidigare och volleybollen bygger så mycket på att laget kan arbeta tillsammans och vet var de ska ta vägen på planen. MEN det gick jättebra ... alla nya tog stor plats och vågade gå in Bra jobbat! ... sen är jag inte helt nöjd med mitt eget spel ... man kommer inte riktigt till på samma sätt som med ett mer rutinerat lag.

Nu har jag nyligen kommit hem från volleybollträningen :P ... en riktigt bra träning ... och ny är det volleybolledigt enda tills onsdags kväll :)

Imorgon ska A och jag på Manu Chao ...
Ha en bra kväll och sov gott!
Kram Emma


Domarkurs och fullt upp

Peoples Gifs ImagesFredagen blev mycket hetsig ... jag kom ifrån jobber i tid men hann ändå inte riktigt så mycket son jag hade önskat innan det var dags för frissan *hihi* nu är det kort igen. Jag har också "intensivtonat" det ... som det tydligen heter :P Jag som har noll koll på såna prylar! Det är även lagt i lite slingor undetill i större partier. Jag ska se om det går att ordna ett foto :) Jag var rätt så nöjd när jag kom från frisören ... men det kändes bättre i morse när jag själv kunde pilla med det.

Tre timmar ... (tre timmar!!) ... senare hade jag jättebrottom. Jag skulle inhandla frukt och fika till domarkursen och öppna upp till alla. Jag borde varit på plats när jag speedcyklade iväg till butiken!! ... men men allt löste sig och alla kom på plats. Idag har jag varit på kurs hela dagen också ... en mycket bra kurs  ... och jag tror man ska ha spelat några volleybollmatcher för att kunna ta till sig kursen fullt ut.

Lägenheten har varit ett virrvarr av prylar den senaste veckan .. så innan jag gjorde något annat började jag att plocka och småstäda ... jag sparar dammsugningen till senare!!

Glitter Words


Nu ska jag njuta av en ledig lördags kväll!
Ha de gott!
kram Emma


Stämpelkurs

... på Stämpelfabriken i Malmö. Jag kan varmt rekomendera deras kurser men även deras butiksutbud. Men akta dig ... för det kan bli dyrt om du går in!

Detta blev kvällens alster ...

image119 image120

Det blev två julkort ... och jag som senast i veckan tänkte att: Gu´ så skönt att de inte har börjat med julgrejor i butikerna än! ... samtidigt kom jag på att det kanske beror på att jag inte varit så mycket på stan på sistone :P ... men men julkort blev det iallafall ... och dessutom gjorde jag två tryck som jag målade med deras speciella färg ... riktigt roligt ... så småningom ska även detta bli två hela kort!

image122

Kram och godnatt!
Emma

Bröllopsresa

Mat ... mat ... mat ...

    

  

  

Sevärdheter ... sevärdheter ... sevärdheter ...phu!!

    
    

Bad och sol ...

  

 

... och så lite fotboll ...

  

Det var större delen av vår resa i Madrid och Barcelona!

Kramar


Bröllopsfoto

Jag tänkte visa lite bilder från bröllopet ... det är svårt att skriva och det heter ju: En bild säger mer än tusen ord!! Så ja varför inte!

image87 image88
image89 image90
 image92
image91 image93

Lite trist med alla svarta ansikten ... men min tanke med bloggen är ju att vara "halv anonym" ... så det får väl bli så!!

Ha en bra kväll!
kram Emma

Uppdatering?!

mhm ... tanken var ju att jag skulle skriva jättemycket och lägga in en massa fina foton. Men jag orkar inte skriva och mixtra med det ... men jag hoppas att jag ska hinna med det senare under veckan!

Kom just hem från volleybollträningen ... superskönt att få träna igen ... det var ju ett tag sedan nu!
Laget hade match i helgen, viooket tydligen hade varit en ren katastrof ... så träningen startade med diskussion om hur vi ska träna vidare för att inte spela så katastrofalt dåligt någon mer gång! Efter det gick träningen riktigt bra ... alla körde för fullt och hade rätt inställning ... härligt!

Glitter Photos

kramar Emma

Hemma igen

...skriver mer senare. Jag har redan belamrat datorn ett tag så nu är det A´s tur....

Ha de
Emma

Sista dagen i Madrid

imorgon aker vi vidare till Barcelona ... och det hade varit trevligt med lite sol .. varmt ar det men solen lyser med sin franvaro!!

Tack for alla harliga kommentarer ... det varmer!

Har ingen "bloggfantasi" aterkommer senare!

Ha de!
kramar Emma med Man!

Honeymoon

tjoho...

Ja da var vi man och hustru ... hm knasigt! ... men trevligt. Det var en underbar dag ... vi kunde bada ( ... eller jag iallafall :) njuta av dagen.

Nu ar vi i Madrid och har avklarat forsta dagen med Spanien mattider ... trotta ar vi men det kan vi nog vanja oss vid ;)

TACk ALLA FOR EN UNDERBAR BROLLOPSDAG!

manga kramar Emma med Man

PS Forsokte mobilblogga men fick som svar oidentifierat fel ... man kanske inte kan mobilblogga fran utlandet ... far lasa pa och kolla!

RSS 2.0