Regn och gråa moln

Tänk så mycket solen påverkar. Igår var det hur enkelt som helst att komma ur sängen och få en massa saker gjorda hela dagen. Men idag, herregud, alla energi är borta. Regn och grått utanför fönstret, känns kallt och ruggit inomhus också.

Jag har iallafall haft en snickare här för att kunna få en offert på trädäcket. Vi får se hur mycket den hamnar på och hur hur snabbt de kan komma igång med jobbet. Vi kanske får gräva lite själva också, de skulle 500kr per timme för grävandet och 900kr för att forsla bort jord och växter. Det tyckte jag lät lite saftigt med tanke på att vi faktiskt kan göra det själva.

Om en stund ska jag köra till Räng sand och hälsa på en kompis. Det var längesen så det ska bli riktigt trevligt. Efter det ska jag ta tåget till Köpenhamn och möta upp Anders, han har fått presentkort på Magasin som ska användas innan de går ut!

Sen är det påsk, nästan iallafall, Anders är ledig torsdag också eftersom det är röd dag i Danmark. Väderprognosen säger sol, så det lär blir en dag på stan och på verandan ... hoppas jag!

Nu måste jag ta tag i uppvaknandet, detta fungerar inte!
Ha en bra dag!
KRAM


Trädgård

Dagen har ägnats åt trädgården. Den ska omformuleras, om man kan säga så. Vi är eniga om hur vi vill ha trädäcket nu, men har lite svårt att visualisera hur vi tänker oss stenläggningen. Vi tog därför en promenad i omgivningen för att titta på hur grannarna har löst det hela. Lite klokare men ändå inte helt säkra gick vi hem igen. Jag hittade då en bild vi båda tyckte om, så nu blir det så, nästa iallafall. Vi kommer att införskaffa och montera odlingsbänken, bygga trädäck och ett plank, sedan får vi se hur det ser ut för att kunna bestämma hur vi vill ha stenläggningen. Problematiken ligger i hur bred gång det ska vara, vart gången ska gå, var och om det ska vara småsten osv.


Fint va!


Njuter

Vilken underbar dag.
Började dagen med dansbandsdisco(!), begav mig sedan med eleverna till den nya skolan, cyklade hem och tog fram bord och stolar på verandan. Satte mig i solen och bläddrade i några inredningstidningar. Såg tranor som kom flygande, en ensam fjäril och fåglar som turas om att mata ungarna i holken vi har i trädgården.

Nu känns det verkligen att det är vår. Under dagen har det varit 20 grader på verandan.

Jag som hade tänkt att åka till IKEA och fixa en massa hemma, men eftersom väderprognosen säger regn i helgen tror jag att jag väntar med det.

Här är några resultat från kameratestandet.








Ha en underbar dag!
KRAM Emma


Ny klocka

Nu har jag en också!

Med blixt:


Utan blixt:


Den är lila någonstan mellan dessa två färger.

Nu ska jag iväg och spela volleyboll och ikväll ska vi ha säsongsavslutning hemma hos oss.

Hej hej.


Mitt i veckan

Har skickat in en ansökan till Bygglov på tv4 så nu är det bara att hålla tummarna!
Funderar på att skriva ut bilder och skicka i en ansökan i brevformat också. Vi vill göra om hela källaren, en ny tvättstuga, bastu, dusch, gästrum mm. Så här ser det ut nu:
    
 
Ikväll ska jag möta upp mamma med kollega för att gå och äta på La Roche. De är i Malmö för att föreläsa på BUFF om film i särskolan. Tyvärr kan jag inte gå på det utan måste till en annan föreläsning, som visserligen låter intressant. Den ska handla om varför vi i särskolan har så många elever med annan kulturell bakgrund (tror jag det var).

Idag har jag varit hemma och pluggat, kommit en bit på väg iallafall. Men nu orkar jag inte läsa mer.
Funderar på att åka till Baltiska hallen och titta på handboll, det ska tydligen vara gratis inträde. Kan ju vara lite kul.

Kram Emma


Våren ÄR på väg

Så här ser det ut i vår trädgård just nu.







Gillar verkligen den nya kameran, det går att ta så härliga bilder.


Rea på Bag Lady

  
Butiken hade ett bord med alla varor för 99kr oavsett tidigare pris. Så jag passade på att köpa några armband och ett halsband.


Volleyboll



Herrarna är i Degerfords och spelar match om tredje plats i Final Four.

Själv laddar jag inför matchen mot Jönköping. Vi slåss mot Linköping om topplacering i Allsvenskan. Viktigt att vinna och inte släppa set. Ikväll ska vi titta på Hotline för att följa Linköping - Falköping.
Spännande upplösning väntar.
Några fjärilar har tagit sig in i magen.


RSS 2.0