Kort vecka ...

... och underbart väder!

Vi har träningsfritt denna vecka så idag satt jag och A och fikade i solen. Det är inte mycket som behövs för att tycka att man har det riktigt bra!

... och kolla vad som fanns hemma när jag kom hem!!

image177
image178
Tänk va kul man kan ha!

*kram*

Lååång lördag!

Gick upp strax innan 6 men var förvånasvärt pigg. Vi åkte till Ängelholm för att spela DM. Det var en tråkig lottning, vi mötte vårt B-lag och ett annat lag från div. 3 ... det var inget skönspel direkt men vi vann båda matcherna. I fortsättningsspelet mötte vi först ett gäng gamla veteraner som jag tror tränar till EMG. Vad ska man säga ... vi spelade inte så bra och de är rutinerade så den matchen var snabbt över. Även i matchen om tredje platsen mötte vi ett veteranlag .... gamla elitseriespelare från Engelholm. Vi spelade bra men förlorade. Kändes bra att få sluta dagen med bra spel.

När jag kom hem var det bara att byta om sen kom Sofie, Malin och Anna. Vi sjöng Singstar ... jag var också med. Sjöng mest killåtar, det var kul men svårt och jag är ingen sångare så er det bara. ...Sofie lämnade spelet här så jag kan ju alltid träna in någon låt så att jag får bra poäng nästa gång!

Tog några foton ... men det är verkligen dags att byta kamera. Det bli inga bra foton inomhus längre.

Vi gick till Etage och dansade ... den långa dan började kännas och tröttheten kom fort så vi var inte där så länge. Somnade gått och sov länge idag!

Nu är det snart dags för tvätt och kanske en film!
A kommer hem senare ikväll så jag kan slappa för mig själv hela eftermiddagen.

*kram*

FREDAG

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

Som jag har längtat!

Nu har jag rusat runt för att bli klar med allt så jag bara kan slappa ikväll. Jag har inte så mycket kvar nu ... så jag tog mig tid att slå mig ner vid datorn!

A har precis åkt iväg med U21-killarna till SM ... håller tummarna för dem!

Trevlig fredagskväll!
Emma

Lilla Torg premiär!

Det är sådana stunder man påminns om att man bor i rätt stad, har en underbar man och har det riktigt bra!

KRAM
Emma

Bättre idag!

Vi snabbstädar just nu för att slippa det imorgon ... sen ska vi gå ut och äta ... så jag ska inte sitta här något mer!!

Hej hej!

Plus och minus

Jag har tränat idag och det kändes ok med ryggen. Smärtan är fokuserad och muskulär så det är bara att värma upp ordentligt och strecha bra ... hoppas jag!

Minus är att jag har fått avslag från lärarlyftet så som det ser ut just nu kan jag inte börja läsa till hösten heller. Jag ska prata med min rektor imorgon för att titta på olika lösningar.

Jag känner mig också lite irriterad över volleybollen. Vårt mål är att gå upp i div. 1 efter nästa säsong och därför ska vi träna som ett division 1 lag ... jag förstår det ... men jag känner inte att jag är där. Jag förstår väl varför vår coach gör sina val, men just nu blir det för mycket. Jag känner att jag behöver lite paus innan det är dags att sätta igång med full fokus och engagemang inför säsongen 08/09. Det blir visserligen några naturliga pauser med tanke på röda dagar. Så det känns kanske bra sen ändå. Under sommaren tycker jag att det är skönt att själv sköta sina träning och ffa att själv få bestämma tid. Jag vill inte vara bunden till en viss tid.
När vi fick order om matsäcken till DM på lördag blev det, för mig lite för mycket, vi är inget elitlag! Jag tycker att det kan vara trevligt med lite choklad under en turneringsdag t ex men icke denna gång. Frågan var även om vi skulle göra gemensam matsäck ... det är jätttrevligt och ökar kanske lagkänslan ... men under en turnering har jag gärna min egen matsäck eftersom jag är lite kräsen och lätt får ont i magen om jag är nervös. Men detta vågar man inte säga!

På lördag kväll ska vi ha fest här hemma och min tanke var att bjuda in hela laget men det vågar jag inte heller säga eftersom det kommer att drickas alkohol och det om något förstör ju kroppen!!

Jag undrar hur det kommer att bli på Kal å Ada ... det är en turnering där vi inte är så jättebra på att äta och dricka enligt min mening. McDonalds eller liknande. För det är ju faktiskt lite olika läror om mat, dryck och träning och jag anser mig ha ganska bra koll på det!

Så ... nu har jag fått skriva av mig det så nu känns det lite bättre!
Ni fattar kanske inte så mycket men det är inte mening!!

Nu ska jag sova!
Godnatt!
Emma

Ingen träning idag heller!

Jag har fått ont i ryggen igen :(
Försökte springa imorse med det gick inte så bra så jag tog halva rundan. Fick sedan avboka mitt Pump-pass, jag hoppas att det bästa är vila!

Jag vill ju spela DM på lördag!

Det är fortfarande underbart väder och det enda man längtar till är att få vara ledig. Dessutom kommer jag på små projekt att ta itu med hemma. Som att städa förrådet för att kunna hänga in vinterjackor och ställa in skor. Tvätta skor, rensa garderoben för att se om det kanske behöver fyllas på med lite vår- och sommarkäder!
myspace layout images

Tur att det är långhelg nästa vecka!

kram
Emma

Ny blogg att kika in till!

Jaa ... nu har syrran också startat en blogg!

www.verasigrid.blogg.se



Guitar Hero

image176Vilken inflyttningsfest ... 128kvm stor lägenhet med massor av leksaker!

Vi började med att spela flipperspel ... ett riktigt inget på datorn. Sen sattes Guitar Hero igång ... det var nog bland det roligste jag gjort. Kanske en födelsedagspresent?!

Nu har vi just ätit frukost och ska ut i det underbara vädret, har hört rykten om att det ska spelas endel beachvolleyboll utomhus idag. Går kanske förbi och kikar!

Ha en skön söndag!
kram Emma

Sol, sol, sol

myspace layoutsHärligt väder!

Vi startade med en löparrunda, tvätt och minisväng på stan. Åkte sedan ner till Västra Hamnen där vi åt en mycket trevlig brunch. Två vänner tittade förbi och gjorde oss sällskap.

Fick handlat och gick sedan en sväng på stan igen ... vi ska på inflyttningsfest ikväll så det hade varit trevligt att ta på sig något som inte är svart eller grått!! Jag hittade en vit tröja och köpte ett färgat linne att ha under ... så ja lite färg blir det iallafall!

Ha en bra dag!

Snabbgrill

... å nu är jag hemma igen!

På jobbet idag var det många sjuka, och jag hade bara tre elever och vi var två vuxna så vi bjöd in en lärarfri klass. ...och det var hur kul som helst. De elever som gästade klassen är på den utvecklingsnivå som de elever jag undervisade på min gamla skola. Jag gillar verkligen den nivån ... härligt öppna, bjuder på sig själva och är alltid spontana. Kan det blir bättre?

Mötet vi hade angående den nya idrottsklassen vi ska starta till hösten kunde inte bli bättre. Känslan efter mötet var att, kan vi inte starta nu på en gång, fulla av ny energi och härliga tankar!
Dessutom har vi knytigt två nya föreningar till klassen helt gratis och dessutom får vi använda deras lokaler. Det är nog det bästa med tanke på hur trångbodda vi är.

Nu ska jag ta ett glas vin och fira fredag!
kramar Emma

Solen är borta!

Det har varut soligt och fint väder i Malmö hela dagen men när mötet var slut och jag skulle åka hem hade solen försvunnit och en massa moln hade kommit fram på himlen!

Jag tappade all energi och landade i soffan ... nu har jag tagit en powernap (stavning?) men jag vet inte om jag blev så mycket piggare. Det blir nog bättre om jag inte tänker så mycket!

Nu ska jag packa ihop åka och handla något jag kan grilla och ta mig ner till beachvolleybollplanerna ... och nej vi ska inte spela beachvolleyboll! Jag får nog ta tjocka tröjan och långkallingar på mig.
myspace layout codes

*kram*



Imorgon är det fredag!

Så härligt ... mindre kul att jobba över. Och klipptid fanns om först två veckor!!

Imorgon kväll ska vi ses i laget och grilla, ska bli så gott och ja trevligt också förstås :)
Grillpremiär för i år ... även om det bara blir korv på engångsgrill så är det grillat!
*smarrigt*

layouts myspace

hej hej



Sur :(

Jag fick veta idag att jag måste jobba på fredag till kl. 15 ... och jag som längtade så till min klipptid. Nu har jag avbokat den och det finns ingen ny förrän om en och en halv vecka :(

Fel sport

men det var väl inget nytt!

Ikväll spelas en avgörande SM-final i herrarnas volleyboll mellan Sollentuna och Falkenberg. Sollentuna måste vinna för att få spela en 5:e avgörande match.

... och jag följer matchen på nätet i textuppdatering var 20:e sekund. Man får veta om det är anfallspoäng, blockpoäng eller motståndarmisstag. Det gör inte volleybollen rätt!
Jag undrar när det kommer att visas volleyboll i TV


Uppdatering: Det är faktiskt sjukt nervöst att följa uppdatering på nätet. Det är kanske inte så illa som jag först tänkte!


Nu har jag hittat dig

Här kommer länk till Lillsyrrans blogg ... ska bli roligt att läsa. Med tanke på en kommande student är det mycket som händer framöver!

*kram*

Tisdag ...

och jag längtar så till fredag. Jag ska äntligen klippa mig. Tänkte slinga eller färga det också ... ska bli riktigt skönt!

Idag har varit en otroligt seg dag ... jag har inte haft någon energi att jobba alls. Och imorgon är det filmkväll med eleverna men jag tror inte att jag ska vara kvar. Min uppgift är att poppa popcorn .... och det är ju inte så jobbigt, ska väl klara det!

myspace layout images

Känner mig fruktansvärt dålig eftersom jag just avbokade min klass på sats ikväll men min mage är inte riktigt med mig idag ... och det är inte jättekul att träna då!
... får köra hårt på volleybollen imorgon .. och löpningen förstås!

*kram*



Syrran

Ja nu har lillsyrran skaffat blogg också ... men hon har ju glömt att meddela sin adress. Får prata med henne imorgon! Då är det ju bara Zara kvar ... hon/du är nog inte så svår att övertala. Hade varit kul om hon/du också började blogga :)

Nu ska jag lägga mig med en bok ... imorgen är det en rätt så lugn dag. Men ska såklar ut och springa på morgonen, börjar få ner tiden lite men det är en bit kvar till måltiden som ska nås innan skolavslutningen!

GODNATT!

Tänd ett ljus

Jag har tänt ett ljus för Engla i fönstret. Gör det du också!
myspace layout images

Powermuffin

Riktigt trevligt recept som mina elever bakade i vecka. Bra att ha i frysen!

3 dl vetemjöl
1½ tsk bakpulver
1 krm salt
75 g smält margarin
1½ dl mjölk
1 ägg
50 g hackad rökt skinka
50g riven ost
½ tsk italiensk salladskrydda

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Smält margarinet. Rör ner mjölk, ägg och margarinet i mjölblandningen. Blanda ner skinka, ost och italienk salldskrydda i smeten. Lägg smeten i större muffinsformar. Grädda mitt i ugnen ca 30min.

Jag lade även i hackade soltorkade tomater och lite solrosfrön på toppen. Välj en stark ost och en smakrik skinka.

LYCKA TILL!

Jag glömde

Skrev ju att mamma har börjat blogga - jätteroligt!
Men jag glömde att länka så här kommer den.

hildur96

*kram*

Nu är jag nöjd

Det blev för mycket höst med det gröna. Lite rosa och lite vår känns helt klart bättre!

kram Emma

Ombyggnad

Eftersom allt blev fel blev jag tvungen att göra om.

Mamma har startat en blogg som jag skulle snygga till lite, jag ändrade i kodmallen för mammas mall men förändringen skedde i min blogg!!!! HUR nu detta kunde ske. Så allt mitt försvann .. bakgrund, header, färger ... allt!
Jag hade visserligen tänkt att ändra ... men inte från början .. min tanke var att kunna använda det gamla och utgå från det för att minnas var jag ska göra ändringarna!

... men men ...

nu gör jag allt från början!

Skön lördag

Inget särskilt planerat, bara göra vad jag känner för. Det hade visserligen varit bra om jag tar hand mina kläder som ligger i stora högar i sovrummet. Det hade sett bra ut om de kom in i garderoben!

Imorgon åker vi kanske upp till Falkenberg och tittar på SM-finalen mellan Falkenberg - Sollentuna. Det är inte så långt och lite kul att se då vi känner spelare i båda lagen!

Ha en underbart skön lördag!
kram Emma
myspace layouts

Nostalgi

Jag spelar vidare på Sofies nostalgitripp ...

Är det någon som minns Joelbitar?!

 Dr. Snuggels - en favorit!

Vem kan glömma Fragglaran ... fast jag gillade de små gröna mest men de var ju inte med så mycket!,

Narnia, Manne
 och såklart Solstollarna och Toffelhjältarna.
Jag var nog lite äldre så men jag älskade Agnes Cecilia ...

... men hur kunde jag glömma Rädda Joppe (död eller levande)!

hej hej!

Flygbiljetter är bokade!

Vi flyger tillsammans till Buenos Aries i slutet av novemeber och sen flyger jag hem i mitten av januari. 
myspace layouts
A kommer inte hem förrän i mars!  cool myspace layouts

Lång och seg vecka ...

...  men äntligen fredag!

Jag har varit ute och sprungit varje morgon. Vilket har gjort mig pigg på morgonen men trött i kroppen.
Idag slutade jag tidigt, åkte hem och plockade undan lite .... och sen har jag gått runt på stan. Härligt!

Nu ska jag slappa lite och se om jag kan hitta på något spännande att äta ikväll!

*kram*

Tisdag

Trött, trött, trött...
Jag tror det beror på vädret.
myspace layout codes
Nu ska jag iväg och träna och sen tänkte jag faktiskt kolla på ishockey!
Det hade ju varit förargligt om Malmö inte gick uppnu när det satsas så på ny arena och allt!

Hej hej!

Måndag

... och jag gav mig ut och sprang i morse ... hade ju köpt nya löparbyxor (för att motivera mig själv) och det gick mycket bättre än vad jag hade trott!

Efter att ha pratat preventivmedel hela dagen ... vi arbetar med kärlek och sex på jobbet just nu! ... var det dags för volleybollträning. Vi hade träningsmatch mot U17 killarna. De är riktigt duktiga!

Carin - kul att du har hittat kommentarsfälttet ;)

GRATTIS PAPPA!
Red Velvet Cake W/ Candle Decoration Images - MySpace Layouts, MySpace Graphics

Nu är det dags för mig att sova ...
Godnatt

... och jag har fått ett Wii

Wihi ... *hihi* nä usch va dåligt!

Men jag har fått ett Wii av A ... superkul ju.

TACK!

Jag kopplade ihop allt och testade de olika spelen ... det måste ju tränas om jag ska möta A.
... men jag blir ju illamående av spelet :( ... har kan man vara så åksjuk att man blir illamående av ett TV-spel???
Det är väl inget nytt ... jag kan inte spela så många dataspel pga ev det men herregud. Det är kanske bra iofs ... då spelas det inte så lång tid åt gången!

Ja ja ... nu ska jag ordna lite chokladfondou till kvällen!
*kram*

En ny bebis ...

... kom till världen i onsdags. En lite tjej.
GRATTIS
Erika och Ola!
myspace layout codes
många kramar Emma


Tillbaka ...

...efter weekends i Götebrorg och plattformsbyte!

Göteborg var jättemysigt ... August växer fort och är nog värdelns snällaste bebis. Scrapbookingmässan var trevlig men inte så bra priser som jag hade hoppats på. Inhandlade lite kul grejor ändå!

Efter att ha haft huvudvärk sen igår vid lunchtid har det äntligen släppt.
Jag har tappat lite av lusten till att träna volleyboll så igår passade jag på att gå på allsvensk premiär. Jag har aldrig tidigare varit på fotboll men vädret, allt snack på jobbet och att A var sugen på att gå gjorde det inte så svårt att övertala mig!! ...och det var riktigt trevligt.

Kom just hem från ett  Body pump pass ... det är så skönt att få gå och träna utan att ta hänsyn till andra och där min prestation enbart påverkar mig själv.

Imorgon är det sista kurstillfället i redigeringskursen ... det ska bli riktigt kul att se allas filmer ... jag hoppas verkligen att vi får titta på varandras?! ... så nu måste jag fixa musik som kan passa till min film. Hittar man rätt musik kan det göra så oerhört mycket för filmen men blir det fel kan hela filmen förstöras.
myspace layout images

kram Emma

... och på torsdag är det Johan Glans!

 


RSS 2.0