Göteborg

Imorgon åker jag till Göteborg och hälsar på syrran, lille August och Joey. Det ska bli jättekul att träffa dom igen!
Dessutom är det scrapbookingmässa som vi ska kika runt på. Hoppas på lika fint väder som det har varit idag så man kan gå och stosa lite också!

Så nu ska jag packa lite (eftersom jag åker direkt från jobb) och sen måste är något ... men känner mest för att bara ligga i soffan och slötitta på TV!
myspace layout images

Önskar er alla en härlig helg!
*kram*

Jag är unik!

Idag gjorde vi ett persolighetstest på jobbet. Det gick ut på att man först svarade på ett antal frågor om hur man skulle ha gjort i olika situationer och några frågor där man skulle välja ett av två ord som tilltalade en. Detta räknades samman enligt ett visst mönster och gav en bokstavskombination. Innan vi fick se kombinationen skulle vi göra en självskattning där vi skulle ringa in den bokstav av två som passade bäst in på mig själv. Sedan fick vi jämföra kombinationerna från frågorna och självskattningen ... jag hade en bokstav olik. Alla personer har en kombination på fyra bokstäver, när vi hittade vår kombination fick vi ett ark där det stod vad denna innebar. Dessa stämmde mycket bra både på mig och de som var i min grupp.

Avslutningsvis skrev vi in alla på arbetsplatsen ca 80 personer i ett rutmönster med 16 rutor. Jag hamnade ensam i min ruta ...
jag är alltså helt unik!

myspace layouts
Hej Hej!!!


oj ... det snöar!

Eftersom vädret var så härligt i morse gav jag mig ut på en lååång promenad. Halvvägs blev det motvind :) vilket inte alls är ovanligt i Malmö och solen gick i moln. När jag till slut kom hem var jag stelfrusen om benen ... har nu fått upp värmen och sitter med ett glas kaffe framför datorn. Tyckte att det blev lite mörkt inne gick runt och tände lite lampor och kikade ut ... och oj det snöar! Först lite virvlande små snöflingor och nu större och större virvlande snöflingor.

Jag är mycket glad över att jag har varit och åkt skidor på påsklovet ... hade jag varit i Malmö i detta väder, i slutet på mars, vet jag inte riktigt vad jag hade tagit mig för. A är i beachvolleyhallen ... det är kanske det enda rätta!?

När A kommer hem ska vi äta lite påskmat ... utan påskmust :( som vi glömde köpa. Hur det nu kan ske?!

Imorgon börjar jobbet igen ... en kollega hade räknat ut att det är 5 veckor till nästa ledighet och sedan 5 veckr till sommarlovet. Hoppas bara att vädret förstår att det är vår nu och att det ska vara varmt och soligt när det är sommar.

*kram*



En liten sen påskhälsning!

Hemma igen ...

... en härlig vecka vad gäller skidåkning ... vädret hade väl kunnat vara bättre. Det snöade fyra av sex skiddagar. Vilket visserligen var bra för det var inte så mycket snö när vi kom men under veckan kom det ca en halv meter snö!! Vi hade en soldag och sista dagen var snöfri med god sikt.

Vi åt lite påskmat idag så nu är jag proppmätt och ska vila ut i soffan!

kram

Alperna here we come...!

image171

Österrike på lördag .. moget med hjälm! Tack Marie för lånet av hjälm och glasögon!

Inställd träning

 

Tog en lång promenad för att röra lite på mig iallafall.
Vi håller på att leta efter en sista minutenresa till Alperna ... men jag tycker fort farande att de är lite dyra ca 4.000kr för rea och boende. Vi ska avvakta och se om prisen sänks varefter veckan går!

*kram*

Ingen tidning

Så jag hamnade framför datorn istället.
Ska snart packa ihop mig och göra mig iordning för match.

A ligger och snusar i sängen!

Ullared

Hemma igen efter en heldag på Ullared eller ja man ska väl säga Ge-Kås!

Jag har filmat hela dagen ... inte inne i butiken ... jag vågade inte. Fast jag filmade lite i provhytten och när jag väntade utanför kassorna. Det ska bli kul att se filmen och om det går att göra något av den men jag väntar med det till imorgon :)

Nu ska jag slappa lite .. äta något och sen sova!
A är ute på säsongsavslutning med laget. Jag tänkte sända ett sms för att ta tempen ... och kanske avgöra hemkomst och tillstånd!

Trevlig lördagskväll!
kram

After work...

myspace layout codes

 


Bilbomd

Jag glömde ju skriva ... hur man nu kan göra det att det! Att det var en bilbomb här i Malmö idag.

Vi satt och personalrummet och hörde en smäll, vi undrade vad det var men tänkte inte så mycket mer på det. En kollega kommer sedan in, hon har varit på hälsosteg med eleverna, och säger att en bil exploderade längre ner på gatan. Okej ... sen kommer nästa kollega in och säger att de rånat en bank och att polishuset är bombhotat. Jaahaa ... spännande stad vi lever i :/
myspace backgrounds


Ledig kväll!

Härligt!

Vi hade prisutdelning på stegtävlingen idag. Jag hade skrapat ihop strax över 700.000 steg vilket jag tyckte var bra. Med tanke på att jag lagt in ett extra träningspass i veckan plus att jag har haft match varje helg. Vinnaren hade 1.500.000 steg !!!!
profile editor
Riktigt bra ... nu vet jag vad jag har att sikta på nästa år :)


Film och Ullared!

och bara en dag innan fredag. Då ska vi ha en lite återträff ... det var fem års sedan vi slutade lärarutbildningen ... så det blir en riktig fredag . Vi har match först på söndag men jag ska till Ullared på lördag så det blir tidig morgon ändå!

Jag var som sagt på fortbildning idag. Vår läxa är att komma på en idé till en film och spela in allt material för att nästa gång redigera det. Jag kom på den briljanta idén att göra en film och Ullaredsresan. Jag är lite faschinerad av alla människor som vallfärdar till Ullared. De sparar i flera månader, planerar resa och inköp. Väl framme rusar de ur bilarna för att få en kundvagn. Sedan rusas det vidare till kön för att komma in i butiken. Där lastat vagnen med korgen ... för att kunna packa smart. Nu börjar matchen ...

Jag räknar mig inte riktigt till dessa! Första gången jag var där var jag jättestolt ... jag handlade för ca 500kr och jag tyckte att jag hade handlat för jättemycket. När jag såg mina vänners påsar och långa kvitton förstod jag att jag var långt från medelshopparen!!
layouts myspace
Jag tror att jag var så chockad av människors vagnar berg och beteende att jag inte riktigt såg varorna i butiken!!

Nu ska jag sova!
Godnatt


Låång dag!

Startade med Body Pump 6.45 !!!

Skyndade till jobbet ... hämtade cykeln hos cykelmojjen ... snabbt hem och så till Lund. Där var tanken att vi skull eboka flygbiljetterna till Sydamerika. Vi fick iallafall lite prisuppgifter och information men avvaktar bokningen någon vecka. Sen gick jag en snabb runda på stan och köpte priser till stegtävlingen på jobbet. Nu har jag landat i soffan och ska äta lite kvällsmat.

Imorgon ska jag på fortbildning - Filma och redigera digitalt. kul med lite nytt och att själv få sätta sig i skolbänken och få ny input!

nu är teet(?) klart ... rött lingon/blåbär ... riktigt gott !

Hej hej!


Blogg på jobbet

Idag började vi med blogg i skolan och eleverna tyckte det var lika roligt som jag. Kul att kunna blogga på arbetstid!

Ikväll är det träning som vanligt ... men min cykel är på lagning så jag får ta mig dit på något annt vis :(
Imorgon ska vi ... förhoppningsvis ... beställa flygbiljetterna till Sydamerika. Då kan man äntligen börja längta och planera på riktigt.
layouts myspace

 
kram Emma


Harry Potter

Jag glömde mina glasögon på jobbet i fredags och fick leta fram mina gamla. Har nu haft dom på mig ett tag så jag glömt att jag hade dom på mig. Gick in på toan och såg mig i spegeln ... oj vilket gott skratt. Jag ser ju ut som Harry Potter ...

Till saken hör också att håret skulle behöva en klippning och har dessutom inte blivit fixat idag!




Då var det min tur!

att få ett oväder uppkalat efter sig!

från http://www.svt.se/

Oväder in över södra Sverige i kväll

Ovädret Emma drog i dag in med hårda vindar över Österrike.

Jag kan inte riktigt ta dessa varningar på allvar. Jag bor i södra Sverige visserligen inne i stan men har inte märkt något särskilt med de tidigare stormvarningarna i år. Jag menar att det blåser ju nästan alltid här ... mer eller mindre!
myspace layouts
Fast ... när jag var nyinflyttad var det storm på riktigt. Takpannor flög, fönster krossades och allmänheten uppmanades genom radio och TV att stanna inne.

Hej hej!


Superlördag ...?!

Nu hägrar en härlig hemmakväll ... lite kex och ost, gott vin och slapp i soffan!



*kram*

RSS 2.0