Städtorsdag

Ja så blev det faktiskt inte fullt ut men en start iallafall.

Mina torsdagar på jobbet är inte de bästa ... jag har samma klass hela dagen och efter lunch blir de odrägliga men idag var det riktigt trevligt. Innan lunch gjorde vi julfint i klassrummet ... först städning (utan protester) sedan advenstljusstakar och allt. Efter lunch tog vi en promenad och då mötte jag min gamla favvoelev, hon är bara så söt!

På personalkonferensen skulle kursplaner diskuteras, vilket jag tycker är intressant men det är så många på skolan som inte är intresserade av det så arbetet brukar vara ganska tungt ... men inte idag ... vi hade hur kul som helst. Vilket kanske till viss del berodde på att vi kom från ämnet och disnuterade saker som svärmor, härliga kommentarer mm :P

myspace layout images... och sen var det ju Pilates ... det är bara så underbart. När jag kom hem kl. 18 efter jobbet var jag full av energi till skillnad från tidigare dagar i veckan då jag kommer hem tidigare tömd på energi. Så det blev lite städning ... så ytan ser fin ut iallafall och så har jag plockat fram lite adventssaker. Tänkte dammsuga och sätta upp stjärna och adventsljusstake imorgon.

A träffar sina gamla pluggpolare ikväll och imorgon har han julfest på jobbet, så jag har två kvällar för mig själv. Eller nej när jag tänket efter har vi från denna vecka träning även fredagar kl. 19.30-21.30, kul tid :P

Nu ska jag dricka glögg och njuta i soffan!
kramar Emma

PS Jag blev uttagen till match på söndag också, känns bra när man får förtroende av vår nya tränare.

Hallå ...

Imorgon ska vi ha inspirationskväll på jobbet. De som kommer har med sig "sitt pyssel" ... sen sitter vi där och pysslat å snackar. Eftersom det snart är jul ska vi också ha lite glögg, pepparkakor, lussekatter och så lite julmusik i bakgrunden.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva .... men ikväll ska jag se på Prison Break iallafall!

Ha dé!
Kram Emma

Göteborg

Ja det blev Göteborg och en trevlig kväll hos syrran och hennes sambo. Vi satt och snackade och åt god mat. Tja syrran år mest hela tiden :) ... hon tror att bebisen kommer på tisdag .. så det är väl bara vänta och se. Den är inte beräknad förrän tisdag om en vecka!
cool myspace layouts
Att köra bil i Göteborg med alla dessa mot, spårvagnar, enkelriktade väger och filer som bara försvinner helt plötsligt är inte det lättaste ...eller roligaste jag gjort ... det var dock lite lättare idag när det var ljust och inget regn. Igår när jag själv skulle navigera efter karta och vägskyltar i mörker och spöregn gick det inte helt rätt. Tips till er som kör i Göteborg (och kan stan) släpp logiken och läs skyltar noggrant, var också beredd på snabba filbyten :P

Nu är vi i Malmö igen och helgen är snart slut.

Kram och Godnatt!
Emma

PS Nu är det bara fyra veckor kvar till jullovet!


Hemmaseger

profile editormed 3-0 och jag fick spela ... ja inte så mycket men lite iallafall. Från lektaren sas det att det var stor skillnad på laget ... vilket till stor del är vår nya tränares förtjänst. Hon var super som coach också ... metodisk och lugn.

Nu ska jag snart åka till Göteborg .. åkte från A´s match efter 2:a setet. De hade vunnit de första två så jag hoppas de håller i så vi kommer iväg :P

(Fick reda på idag att en till spelare i laget är gravid = en mindre att slåss med om matchtid :-))

Ha en underbar lördag!
kram Emma

Mobilblogg

funkar ju nästan aldrig för mig ... nu står det att mms avvisades ... men jag vet ju inte vad det är för fel!

Jag tog ett litet foto på mitt "pysselbord" ... satt och gjorde lite julkort förut!
A ska ju till Göteborg i helgen och jag tror att jag hänger med ... kan ju passa på att träffa syrran. Hade inte tänkt på det innan!

Ha en bra fredagskväll!
kram Emma
myspace layouts


Bröllopsfoto

Idag, inte en dag försent fick vi våra bröllopsfoton från fotografen. De var jättefina! Vi fick 20 st med oss hem och ska förstora tre stycken ... man får väl ha några på väggen :P  Sen var det ju det där med tackkort ... det får nog helt enkelt bli jul och tackkort. Lite trist eftersom jag hade tänkt att göra egna julkort :( ... men men det kommer väl fler jular ... annars går det kanske att använda de som julklappsetiketter!

myspace layout imagesPå lördag är det match .. och jag ska vara med!
Vi har fått en ny tränare, amerikanska, otroligt duktig och pedagogisk ... men ni som känner mig vet att jag inte gillar att prata engelska ... vilket blir ett litet problem. Jag förstår ju vad hon säger, men det går åt lite för mycket energi på att lyssna ... det är ju trots allt endel "facktermer" i volleybollen som jag inte har kännt till tidigare ... de lär jag väl lära mig. Får ge det lite tid helt enkelt!

Imorgon är det torsdag med styrelsemöte vilket innebär att jag kommer hem omkring 21 och då ska protokollet skrivas ... men på fredag slutar jag kl. 10 ... *längtar*

Kram och Godnatt!
Emma


Grattis Sofie!



GRATTIS Sofie!

Lite rosa bilder till dig!
kram Emma

Längtat ...

myspace layoutsJa som jag hade längtat efter att få se bröllopsfotona från fotografen ... det är sju veckor sedan!

Det hade varit trevligt att sända iväg tackkorten innan jul och innan gästerna frågar om vi har tänkt skicka några kort eller inte. Vi hade bokat tid idag men hon blev sjuk :( ... tråkigt absolut ... men vi vill ju ha fotona. Sen ska vi välja ett foto som ska kopieras, jag undrar hur lång tid det tar. Det verkar iallafall som om vi ska kunna träffas och titta på fotona på onsdag! *håller tummarna*

Ikväll är det volleyboll träning med efterföljande spelarmöte ... så det blir sent ikväll. Hoppas bara jag hinner hem innan Prison Break!

kram Emma


Nu är det kväll :)

Tack för kommentarena ... men det gick faktiskt bra. Jag gick och handlade mat till kvällen ... och sen var jag så otroligt trött (det stämmer faktiskt : )) Så jag la mig och läste ... och sen sov jag ett tag. Svärmor hade med sig lite jobb att pyssla med så det gjorde nog inte så mycket. Sen gjorde jag kaffe och vi satt och snackade ett tag innan A kom hem! Riktigt trevligt. Jag satt och funderade lite på hur andra tolkar svärmor .. som inte känner henne eller har någon koppling ... och jag tror faktiskt att många tycket att hon skulle vara trevlig ... hon är ju bra på att prata och hitta ämnen att diskutera ... och nu efter några år vet jag ju vilka ämnen jag inte ska diskutera :P

Nu har vi ätit och sitter bänkade vi fotbollen ... jag får se hur länge jag kan hålla mig vaken!



(Jag sökte på google efter svärmor, för skojs skull, och då kom den här bilden upp - jag ser inte kopplingen riktigt!)

HEJA SVERIGE!

kram Emma

Svärmor på besök...

ja det kan bli hur bra som helst ... och jo ... hur knasigt som helst också!

Jag har just kommit hem från Systrar o Bröder, åt frukost med laget där. Nu är vi på väg ut ... tar väl en sväng på stan. A ska iväg på match senare så då får vi väl hitta på något svärmor och jag!

Det är inte första gången A ska iväg när hans mamma är på besök.... nästa gång måste han vara hemma hela tiden!

Återkommer snart med mer ...

Jag lever!

... men det har varit och väldigt mycket. Många kvällsaktiviteter som är inbokade på normalt lediga kvällar.

Efter jobbet idag var det Pilates ... jag rekomenderar verkligen alla att prova på pilates vare sig du tränar mycket eller inte är någon som gillar att träna ... det är så avslappnande samtidigt som du får träningsvärk efteråt.
myspace layout codes
Imorgon är det storstädning och matshoping som gäller :(
...fast det blir ju så fint när det är klart!

Hej hopp!


Pappa

image130

Eftersom jag aldrig kommer ihåg att posta brev i tid har jag försökt att lära mig Photoshop ... och detta blev resultaten denna gång!

En extra STOR KRAM till Pappa

...och så en lite kram till alla er andra!

Emma

Tjoho

Vi vann och jag fick speltid i A-laget!!!
  
Mitt nya kall är att spela center ... ska ta det med tränaren på måndag så får vi se hennes åsikter om det!
Nu ska vi hitta på något att äta och senare ikväll ska några i klubben ses för att ta en öl.

Ha en underbar lördag!
kram Emma

Det är riktigt mycket vatten i kanalen ... men stormvinden har avtagit

Photo-0049.jpg
Det är riktigt mycket vatten i kanalen ... men stormvinden har avtagit! Ha de kram Emma

Fredag




Här hemma skulle det passa bättre tvärtom ... tycker jag iallafall!

Nu är det snart fredag!

Det ska bli jätteskönt.
Imorgon har jag bara en lektion och sedan planering till kl. 13. Dessutom börjar luciarepen nu och alla utan en elev ska vara med, han var sjuk idag. Så har jag tur : ? så har jag inga elever på morgontimmen heller och har därför planering hela dagen ... det hade varit skönt!
pimp myspace profile

Sökte på planera och då kom denna bild upp :P


Kram och godnatt!

Godnatt!

cool myspace layoutsNu ska jag sova
... och imrogon är det heldag. Jag jobbar till halv 5, då startar Pilatesen och kl 18 är det styrelsemöte. Får ta något att äta på vägen. Eftesom jag är sekreterare har jag även tiden efter mötet bokat för att skriva protokoll ... det är lika bra att göra det på en gång ... och sen är det fredag!

Kram och Godnatt!
  


Lite rörigt

blir det när man tror att man kan redigera i bloggen ... fast man egentligen inte har en aning om vad man håller på med!

Jag tror att jag ska låta det vara nu ... så det inte blir värre!
Jag hade velat lägga in en ny header, jag är lite stolt eftersom jag har lyckats göra en i Photoshop ... jag har inte riktigt fixat det programmet tidigare ... men nu så!
Waiting For Computer Download Gifs Images
... håll ut jag ska nog lyckas någon gång :-)

Kram och Godnatt!

Sleeping W/ One Eye Open Dog Gifs Images

PS Varför är man så pigg på kvällen när man vet att man är död när klockan ringer på morgonen! 


Det blev taco... *mums*

Photo-0047.jpg
Det blev taco... *mums*

Tillägg

...till förra inlägget Pastoratet ligger granne med skatteverket!

Ha en bra kväll!
Kram Emma

PS. Träningen tänker jag inte ägna någon mer tanke än att den skulle fall tungt under Likabehandlingslagen!!

Irriterad

Blog images codesNu blir jag irriterad ... en instans i samhället som jag trodde att man kunde lita på är präster ... men icke. Efter vår vigsel ska prästen registrera vigsel. Eftersom jag även kommer att byta efternamn kan man sända denna blankett till vigselförättaren som registrerar även efternamnsbyte.

Då mitt körkort går ut i mitten på november känns det extra viktigt att detta görs i tid, vilket jag inte trodde skulle bli några problem.

men... för en vecka sen ringde jag skattverket för att beställa personbevis, men då var varken namn eller vigsel registrerade ... fem veckor efter bröllopet!! Därför ringde jag till pastorsexpeditionen för att fråga vad som hänt. Deras svar var att präsen varit sjuk och att hon sänt in det idag. Min tanke; Är det ingen mer än prästen som är kapabel till att lägga ett brev på posten!

Så idag ringde jag skatteverket igen ... tänkte att det kanske kan vara klart ... men icke. Vigsel är registrerad men det står att vi ska behålla våra namn. Hur kan det bli så när man lämnar en ifylld blankett om namnändring. Som tur var så pratade jag med en jättetrevlig tjej på skatteverket som tipsade mig om att gå till skattkontoret imorgon och lämna över blanketten där.

Det vore trevligt att hinna få ett nytt kökort innan det gamla går ut!


Längesen

Det känns som om det var jättelängesen som jag satt vid datorn, så nu har jag kollat mina mail, kollat lite bloggar och tänkte skriva lite själv också!

Volleybollfesten blev riktigt trevligt ... vi var ca 40 personer som först spelade volleyboll och sen festade hemma hos oss. Vi var inte 40 hemma här men 25-30 tror jag att vi var. Det är tur att vi har så öppen lägenhet med lite "avdelningar" som man kan gruppera sig i. Några drog vidare till Etage ... men jag stannade hemma ... det sista gick strax efter fyra. Så i lördags var jag helt slut. Vi vaknade väl till liv omkring två då vi åt och åkte till Lund för att kolla på elitserievolleyboll. Lugi är väl inte det bästa laget i serien men de hade en ny australiensare i laget som var helt suverän ... han satte allt!

Gif Ghosts Halloween ImagesIdag har jag inte gjort så mycket ... jag började med att titta på reprisen av idol (!) ja jag vet att det är lite pinsamt men jag var tvungen att se repotaget från beachvolleyhallen ... både Sam och Bjurwill var mycket stolta över det!
Jag fattar inte riktigt vad Bjurwill menade eftersom han knappt var med ... men men att få spela beachvolley i TV är väl kankse lite av en dröm :P
Nu åkte Sam ut iallafall ... och om jag får säga min åsikt var väl det bara bra!

Sen fikade jag med en kompis på stan ... vi är båda lika dåliga på att höra av oss så vi ses inte så ofta men det är riktigt trevligt när vi väl ses. Nu har jag kommit hem från IcaMaxi ... kyl och frys var i stort behov av att fyllas på. Tänkte laga risotto ikväll ... lite trist eftersom A inte kommer hem förrän senare i kväll ... men jag skulle behöva lite matlådor.
Gif Gifts Christmas Images
Imorgon är det jobb igen och nästa långa ledighet är JULLOVET!
Jag längtar lite till jul eller iallafall advent ... det är så mysigt!

Kram på er Alla!
Emma


Lång frukost

Efter att ha plockat iodning alla kläder och tvätt i sovrummet lagade jag mig en härlig frukost. Hemma (och nybakade(?)) scones, en stor kaffe latte och blodgrapejuice. *mums*

Efter att ha fastnat vid datorn en stund ... jag gjorde visserligen viktiga saker ...(skickade in en ansöka till idrottslyftet, så att vår kassör kan vara lugn!) har jag nu lite bråttom. Jag ska träffa några vänner på Kallis, det ska bli riktigt härligt!

hej hej!

RSS 2.0