Telefonförsäljare

Vid flera tillfällen har olika försökringsbolag ringt och jag har svarat. Alla har frågat efter Anders i första hand eller den som har ansvar för hemmets försäkringar i andra hand.Jag tycker att det är intressant att försäkringsbolagen tar för givet att det är mannen i hushållet som har ansvar för hemmets ekonomi. Borde inte dessa företag komma längre i jämstäldhetens Sverige att de börjar med att fråga efter den person som har ansvaret för hushållets försäkringar.

myspace graphics
Dessutom trodde jag att man med nix borde slippa dessa telefonförsäljare som förutom alltid lyckas ringa på olämpliga tider inte heller förstår när man säger att man inte är intresserad utan fortsätter att försöka sälja sina varor.

På tal om någor helt annat är det helt underbart att det snart är sommarlov. Jag är helt slut och har inget tålamod kvar för skoltrötta och oroliga elever. Två och en halv dag kvar. Sedan fyra dagar med föreläsningar, städning och packning.

Eftersom jag till slut och med viss påtryckan från Anders kom ut och sprang ska jag nu med gott samvete tillbringa kvällen i soffan.

KRAMAR
Emma


En kopp te

Gjorde en kopp te och knäckemacka med kaviar och gräslök från landet, spelade Viktoria Tolstoy,satte mig på verandan och bara njöt. Helt vindstilla, varmt och ljust. Hur underbart kan det bli?

Nu ska jag snart hämta Anders som kommer till Kastrup vid tio. Han har varit på kfum EM i Kiev under veckan. Sista helgen i volleybollens tecken på ett tag. Framöver bokas helgerna i frivillighetens tecken.

Imorgon börjar elevernas sista skolvecka innan sommarlovet. Student på torsdag och skolavslutningn på fredag. Sen är det fyra arbetsdagar utan elever med föreläsningar, städning och packning. Sen är det sommarlov.

Ha en bra kväll!
Kram


Grattis

G R A T T I S på födelsedagen mamma!
Du får paket när vi ses.

Sitter nerbäddad i soffan och tittar på tennis, ser bra ut för Söderling. Är superfrusen, inget sommarväder här inte ... inte ens vårväder.

Har läst igenom och skrivit kommentarer till två examinationer, imorgon ska jag till högskolan och lägga fram det samt försvara min egen examination.

Imorgon åker Anders till Ukraina med volleybollen. Så jag blir ensam hemma resten av veckan.
Så imorgon ska jag på pubquiz och på fredag ska jag bjuda på middag. Tänkte införskaffa en grill ... till!

Nu måste jag värma fingrarna igen :)
Kram Emma



RSS 2.0