Väntar.

På min tärna och sambo som kommer med tåget från Stockholm. Vi har precis blivit klara med allt som vi kan förbereda. Som det känns nu, känns morgondagen lugn. Det ska lämnas lite prylar till restaurangen och vigselprogram till kyrkan. Jag ska "göra naglar" på morgonen, så jag får se hur mycket jag kan göra resten av dagen :P Annars är det bara att förbereda packning och ta det lugnt. Jag hoppas på bra väder, det hade kännts skönt att sätta sig på en uteservering och bara njuta!


Bilden är hämtad från SvD.
Hur klarar man av att ha dessa naglar??


Ha en underbar torsdagskväll och fredag!
Kram Emma

Nu är det bara 1 dag kvar :~

Klar ...

... tja nästan iallafall!

Tack för hjälpen med festprogrammen! Det gick fort och smidigt att göra klart allt när vi var så många. Nu är det inte så mycket mer att ordna med ... problemet är nu bara att min pysselhjärna inte förstår att det inte är mer att göra och att tiden börjar ta slut ... den tänker vidare och nu har jag fått fler idéer och omvärderar gamla ... redan genomförda idér .. inte så bra :P

I nuläge hade det kännts bra att få vara ledig imorgon också ... bara för att få vara och känna att allt är klart och genomtänkt!

Det har uppstått ett litet problem. Idag skulle jag lämna in förlovningsringarna för putsning och gravyr. När jag kom till butiken var galler fördragna och på dörren stod det: Stängt pga sjukdom. Aj då ... tänkte jag, cyklade hem och ringde butiken för att kolla om det fanns något meddelande om när de öppnar igen ... men nej. Där sa de: Vi håller stängt pga sjukdom, välkommen åter! Mhm tänkte jag, inte mycket mer att göra idag, jag får försöka ringa imorgon och är han inte tillbaka tänkte jag att man kanske kan fråga i grannbutikerna om de vet något mer! ... vi måste ju få tag i vigselringen iallafall. Håll tummarna för att butiken är öppen i morgon!
image hosting file hosted images

 Ha en bra torsdag!

kram o godnatt Emma


Nu är det bara 2 dagar kvar ...

Sovdags

hmm dags att sova redan nu!

Jag är jättetrött men har hunnit med dagens uppgifter. Testade frisyr och det kan nog bil riktigt bra ... det är svårt att tänka sig helheten med smink, hår, kläder och smycke!

Godnatt!
Emma

PS Nu är det bara 3 dagar kvar ...

mer pyssel...

... hämtade kjolen på stationen och sen gick jag hem och skulle testa och sätta ihop ett ex av festprogrammet (som jag kopierade och vek idag) ... det gick inte alls :( Jag hade för små nålar och en tråd som tvinnade upp sig hela tiden ... så imorgon ska jag försöka låna tjockare nålar på syslöjden ... jag vill ju att det ska fungera på onsdag när Sofie, Helen och Lina kommer hem på pysselkväll = sätta ihop alla festprogram!

... sen skrev jag rent alla placeringskort som ska fästas i progarmmet!

... och sen tänkte jag helt enkelt inte göra någonting ... men ... då kom A hem, tidigare, från träningen och sa att vi skulle få besök ... ikväll ... men de kommer efter åtta! Jaha tänkte jag ... där försvann slappa kvällen framför TV och det vara bara att sätta igång och diska och plocka lite så det ser lite snyggt ut på ytan iallafall ;P

Det gick rätt fort så jag hann sätta mig vid datorn och skriva lite trots allt!

kram Emma

image hosting for myspace hosted images

PS Nu är det bara 4 dagar kvar ...


Söndags kväll

Trött ... men nu är allt klart som var planerat att göra innan veckan var slut. Nu ska bara alla papper kopieras och vikas ... tur att vi har en vikmaskin på jobbet ... lite jobbigt annars att stå och vika både vigsel- och festprogram!

Jag fick se några bilder från A´s svensexa och jag måste bara visa denna, den är helt underbar!

image86

A var riktig nöjd med dagen - de hade hunnit med frukostbuffé, brottning, simhopp, fotbollsgolf, restaurangbesök, fika och utgång ... och så lite pinsamheter också såklart! ... men jag stötte inte på de i Malmö pga att de var i Lund ... kändes bra att veta. Synd bara att jag inte visste det innan, då hade jag ju kunnat vara lugn när jag sprang runt på stan igår :P

kram och godnatt
Emma

Nu är det bara 5 dagar kvar

Svensexa

image85

Utslagna i soffan dagen efter svensexan - A och hans bror ... jag tror inte att de har märkt att jag fotat dom :P
(Jag skriver mer om svensexan senare.)

Själv städar och tvättar jag ... vi har visserligen ätit brunch på Element ... den är super god ... och kändistätt är det också ... idag var Robin Pualsson där!

Ha en bra söndag!
kram

PS Jag tog ingen bild på mina rosa byxor ... får kanske arrangera något så ni (Sofie) får se dom!

Bröllopspyssel

Nu har jag pysslat nästan hela dagen ... jag började med att skriva klart vigselprogrammet och skrev ut ett ex av det ... skrev en liten instruktion till vår gästbok *hihi* ... sen blev det faktiskt amerikanska pannkakor i plättform till frukost. Nu när jag ska skriva allt som jag har gjort hela dagen vet jag inte vad jag har gjort egentligen ...fast det har varit fullt upp hela dagen!

Jo jag gjorde om tiaran litegrann ... satte dit lite fler pärlor ... och så provade jag toppen, halsband och tiara ... toppen och halsbandet passar riktigt bra men tiaran är jag osöker på. På tisdag ska jag göra en provuppsättning hos frisören ... jag får ta med mig lite olika ateraljer så får vi se vad som passar bäst!

Vet inte riktigt vad jag ska ta på mig på lagfetsen ikväll ... man ska ha något rosa på sig! Min första tanke var: Jag har ju inget rosa, får väl köpa ett hårspänne eller liknande! ...men jag har ju ett par rosa byxor ... kan kanske använda detta som en ursäkt för att använda byxorna :P

Fat Guy Ballerina Clip Images
Det kan ju inte bli värre än detta! 

kram Emma


Tidigt!

Jag som hade tänkt att sova .. det var längesen det var en ledig lördag!

Men i torsdags fick jag reda på att en svensexa, trots allt, var planerad. Jag fick i uppgift att packa en väska med utomhusskor, nycklar till vår sporthall, finkläder och duschgrejor. Dessutom skulle jag se till att A hade sin mobil påslagen med ljud :P ... Det lugnade mig en aning, A´s polare kan ibland ha vissa knasiga ideér för sig och ingen av dom skäms för att göra bort sig. (Till skillnad från mig:)) Så imorse ringde hans mobil och han skulle hämta en påse utanför entren. Han kom upp snabbt och gick in i köket där han pysslade runt lite innan han kom in och sa hej ... jag kan ju säga att jag blir otroligt glad om jag slipper möta dom på stan idag ... A var iklädd långa svarta pajasbyxor, små minishorts ovanpå och någon t-shirt ...utan tryck vad jag kunde se! ... och eftersom Book har varit med och planerat bar han även peruk ... en ljus korthårig *hihi* ... det han visste i nuläge var att han skulle bege sig till Systrar och bröder där han skulle följa manus ... det kan nog bli en lååång och spännande dag.

Som tur är så ska jag på lagfest ikväll ... annars hade jag nog suttit hemma och varit nervös över vad de hittar på och när A ska komma hem ;P ... jag hade visserligen tänkt att gå på stan och fixa lite grejer ... så jag hoppas innerligt att de inte ska skämma ut sig där :~

Emma

Foods Gifs Images    Beer Mug Gifs Images


...och så var det fredag!

Härligt ... men den äkta fredagskänslan har inte riktigt infunnit sig!

Efter jobbet körde jag in till Lund för att hämta klänningen som skulle vara klar ... jag fick bara med mig halva hem
:( kjolen var för lång fram så den måste sys upp igen ...!  Men som tur var så bor en av damerna i Malmö så jag ska hämta kjolen på stationen på måndag ... känns skönt att slippa köra in till Lund en gång till!

När jag stod och provade klänningen såg jag att det verkligen skulle behövas lite sol ... men det är ju höst utan sol .... Jag blev tipsad av Sofie att solduscha mig på Regementsgatan eller ja inte på gatan kanske precis *ha ha ha* så jag ringde dit och mer egocentrerad människa (förutom eleverna kanske) har jag inte stött på ... hon var helknepig. Det var dessutom bara hennes chef som utförde duschen så hon pratade med henne ... men hon jobbar bara förmiddagar och inga lördagar ... Hur många kan gå ifrån sitt jobb för att få en soldusch!!!

Så jag gick den långa vägen (max 20m) till solariet ... som dagen till ära hade halva priset ... och la mig. Så lite brunare hoppas jag att jag är ... tänkte nog hinna med en solning till under veckan!

Nu ska vi äta lite tapas och dricka vin ...
Ha en skön fredagskväll!
*kram*

Det blev lite lek vid datorn först ... can-can-can

Städdag eller hur var det?!

Jodå ... det var väl tänkt så!

Jag har plockat lite så det ser rätt så stdat ut iallafall ... får diska och dammsuga imorgon :P

Åkte hem lite tidigare från jobbet idag ... det var konferens till 16.30 men jag åkte strax efter 15 ... så jag hann med mycket mer än jag räknat med idag ... hittade en lite söt kuvertväska till bröllopet. Jag hade först inte tänkt ha någon väska men efter att jag provsminskades insåg jag att det nog behövdes trots allt ... jag har ju faktiskt införskaffat min första läppenna och läppstift ... dessutom ett puder så jag kan bättre på sminket lite ... därför behövs ju en väska att förvara allt i :P Jag har aldrig tidigare haft det problemet (?!) men men vad gör man inte för en bal på slottet .....


(Gissa vilken färg?!)

 Idag har vi ... eller ja mest A skrivet lite i festprogammet ... lite korta kommentarer om alla gäster ... det ska bli jätteroligt att höra vad alla tycker om det!

Å så hämtade vi ett paket på posten ... en bröllopsgåva ... (och vi som har sagt att vi inte vill ha några gåvor ... måste trots allt medge att det är trevligt med presenter;) ... men vi ska spara den och inte öppna den förrens på söndagen efter!!
Imorgon ska jag hämta klänningen ... jag måste prova toppen med halsbandet och grejer i håret ... jag har ingen aning om hur det ser ut tillsammans ... kan ju bli hur fel ... och hur bra som helst :P

Nu ska jag titta på Idol :P
kram Emma

Träna eller inte träna

...det är frågan!

Jag är supersugen på att träna men fortfarande snuvig och hostig ... jag åker nog dit och kör i mitt eget tempo ... brukar iofs aldrig gå så bra att ta det lugnt på en träning :)
Sports Gifs Images

Idag har vi gjort om bordsplaceringen ... vi hade missuppfattat hur många man kunde sitta vid varje bord ... så det var bara att ta det från början ... och det blir nog jättebra till slut trots allt!

Börjar känna att det är endel att göra och lite tid kvar ... dessutom har A´s polare inte haft svensexa för honom än .. så jag räknar med att A är borta under helgen ... lördag fysiskt och söndag psykiskt ;)
Jag fick visserligen ett sms av vår toastmaster idag ... undrar om han ville prata svensexa kanske!!

Ha dé!
/Emma


GRATTIS...

... LillSyrran på 25 års dagen!

Glitter Photos

kram StorSyrran

Rosa, rosa, rosa...

Jag undrar varför jag tänkte på dig Sofie när jag såg detta!

Prinsessfärg sägs det!

Kram och Godnatt ... tja snart iallafall!

Pyssel

...idag har jag mest pysslat inför bröllopet ... gjorde en provutskrift på festprogrammet ... och det var tur det eftersom det såg lite knasigt ut, så nu har jag ordnat det. Jag var även i kyrkan och fick höra några olika förslag på in- och utgångsmusik ... jag tror att jag har bestämt vad jag vill ha ... ska bara diskutera med A först!
Silver Entwined Hearts & Wedding Rings Images

Nu ska jag vänta på att A kommer hem ... då bör vi nog laga lite mat och sen är det slappa i soffan som gäller!

Ha en skön söndag!
Kram Emma

15 september

GRATTIS MORMOR!
MySpace Graphics codes
Jag är tveksam om du läser bloggen men ett inlägg kan aldrig vara fel!
kram Emma


14 september

GRATTIS A!

Vi har, som tur är, tänkt att samla ihop allt firande till Spanien ... men en present hade jag hunnit köpa ... även om vi knappt sågs under dagen (och inte kommer att göra under helgen heller) så fick han den iallafall!
Glitter Photos

kram igen!

11 september

GRATTIS ERIKA!

Glitter Photos

 ... bättre sent än aldrig!
kram Emma

Fullt upp...

...jo visst hade jag kunnat blogga från mobilen men det har jag ju inte tänkt på heller!!

Det har verkligen varit fullt upp i veckan. I tisdags höll jag i spelarmötet för laget som jag inte spelar i?!?!? det gick väl bra ... men irriterar mig på mina gamla lagkamrater som, eftersom de inte meddelat annat, borde kommit på mötet och varit en stomme i laget under kommande säsong. Ska sända dom ett mail och fråga hur de tänker egentligen ...!


I onsdags började halsontet komma ... inte så konstigt kanske eftersom ALLA elever är genomförkylda ... och har inte riktigt förmågan att kontrollera sina nysningar och hostatacker :( Jag hoppade över träningen, vilket inte var roligt ... jag ville ju verkligen träna. Jag låg i istället soffan med varmt te och halstabletter.


image84Torsdag och fullplanerad dag ... först eleverna och lektioner HELA dagen, därefter arbetslagskonferens ... vilket skillnad det är på olika arbetslag ... förra året var jag i ett a-lag som hade en ledare som ledare och var otroligt effektiva ... men .... i år är jag i ett a-lag med en ledare som är snäll och trevlig (!) ... och inte alls effektiva .. så jag satt och försökte mest vara tyst hela mötet ... man kan ju inte påpeka ineffektiviteten i ett a-lag på första mötet man deltar!! ... men men det tog slut iallafal och det var dags för pilates ... vår friskvård på jobbet ... riktigt bra faktiskt. Direkt efter pilatesen bar det av till DiPencon på Triangeln ... där vi (pilatesgänget + några till) åt riktig god pasta. När sista tuggan var svald bar det av till Intiman där vår sommarpresent skulle avnjutas ... vi skulle se "Kalla det vad fan du vill" ... trötta och sega efter en LÅNG dag fick vi en underbar kväll ... mycket skratt och igenkännande. Se den! Ska nog läsa boken nu i efterhand ... alla säger att även boken är super!

Måste jag säga att jag stupade i säng när jag kom hem ... tur att det bara var fredag kvar!

Igår jobbade jag på så fort jag kunde för att kommer hem i tid iallafall ... när jag kom hem packade jag ihop brudklänning, skor och underkläder ... tog bilen och körde in till Lund ... där klänningen skulle provas in. När jag fick på mig klänningen och damerna i butiken titta på den och sa att den var felsydd ... skulle nog vilket brud som helts klappa ihop ... men men mitt lugn rädda mig åter (!) ... damerna fundera och nålade ... funderade och nålade ... och kom fram till att yttertyget var för litet. Så jag fick gå på stan ...i regnet ... och damerna fick sprätta upp överdelen ... ... ... ... ... jag kom tillbaka efter en timme och då var den precis som den skulle ... vilka damer! Så nu har jag lämnat klänningen i butiken så att den kan sys upp och tas in något.

Sen  var det ju nu alla fyllde år ... får blir ett särskilt inlägg för det tror jag minsann!

Kom hem från Lund och cyklade iväg på styrelsemöte ... det tänker jag inte skiva något om ... ingen intressant alls!

Efter moget övervägande stannade jag hemma idag ... för att kurera mig ... onsdagskureringen hjälpte inte ... nu är jag snuvig och hostig .. men pigg! Tanken var att jag skulle spela försäsongsturnering i Danmark ... lite tråkigt att inte kunna spela men jag får inse att det inte fungerar .. måste ju vara frisk och kry om två veckor .. TVÅ VECKOR!!!

Fuzzy Patches Teddy Bear Sick W/ Tea Gifs Images
...så idag har jag gått lite på stan och inhandlat lite småsaker till bröllopet och nu har jag placerat mig i soffan!

Det kommer mera...


Idol!

Guitar Playing & Singing Mouse Gifs Images
Ja man måste ju bara kolla på dessa första programmen ... och kvällens spelade jag dessutom in. En bekant skulle vara med och visst var han med ... inte så lite heller
GRATTIS SAM ...
sabba inte denna chansen nu!

Titta på klippet här.

Nu ska jag sova!
Godnatt ...


Pyssel, pyssel

nu börjar det bli ganska mycket som ska göras som man inte har kunnat göra tidigare ... till bröllopet alltså!

Har varit och provsminkat mig idag ... hon var jätteduktig ... Isabell på Make up Store, Triangeln ... jag kan verkligen rekomendera henne.

Märks det att det är ett snabbt inlägg :) ska iväg på spelarmöte ... typ nu ... för det lag som jag inte ansvarar för *pust , fnys* ... kommer kanske ett irriterat inlägg senare ikväll!

Ha de
Emma

Då var det över ...

som jag har funderat på detta när det ska gå av stapeln och hur allt skulle klaffa!

Men igår var det dags för möhippa ... och det blev en underbar dag!

image83
(Den söta kronan jag hade på mig, jag slapp både smink och utklädnad.)

Dagen började med lång frukost hemma, allt för att jag inte skulle kunna misstänka något ... sen skulle jag och Erika hämta syrran på stationen. Där började jag efter ett tag bli misstänksam ... telefonen ringde och Erika blinkade till Zara ... Erika behövde helt plötsligt en banan och sen behövde Zara gå på toa och där blev hon kvar ... vi väntade länge länge ... och då blev Erika varm och behövde gå ut ... och där tog mina misstankar slut då var jag helt säker :P ... och där utanför stod dom alla!

Vi hoppade in i en taxi och åkte iväg mot Sofielund där det blev pick-nick ... riktigt gott med alla tillbehör man kan vänta sig. Mousserande vin, lufttorkad skinka, oliver, massa goda ostar, kyckling, bröd, grönsaksdipp. Lite tidspress verkade det vara men nu skulle vi inte så långt ... vi gick över vägen till idrottshallen ... där det vankades salsa. Superkul ... jag har ju varit på Cuba Café utan att våga dansa så nästa gång kanske ... :P

Efter salsan bar det av i taxi igen ... nu mot Drottningtorget där det låg ett litet trevligt SPA. Det var hur mysigt som helst ... vi bubblade bubbelpool .... drack Sofies härliga Strawberry daiquiri åt frukt och bara mös ... kan det bli bättre?!

Jag hade ju fått ett uppdrag så klart :) men snällt som tur var ... jag skulle samla äktenskapsråd 15st var det sagt ... jag är inte så bra på att prata med okända på stan ... men beklädd med krona och fråga om äktenskapet är det kanske ganska uppenbart vad som står på. Det gick trögt i början men sen mötte vi endel äldre (...och yngre) par ... så jag lyckades ända samla på mig ett par goda råd! Jag funderade lite idag på vad jag skulle säga om någon frågade mig om råd ... mitt råd hade nog varit: Ta inga råd från andra, hitta vad som är viktigt för er och få det att fungera! :D

Nu var klockan 7 och dags för mat ... tapas på Mosaik. Super ... god mat och avslappnad miljö! Vi åt nog alla lite för mycket men efter några timmar i bubbelpool måste det fyllas på med mat  :P De gravida gick hem efter middagen men vi andra fortsatte mot Lilla torg med drinkar i tanken ... första stoppet blev Victors och det är därifrån den underbara bilden(!) kommer  ... en Bloddy Mary för mig alltså!

Det blev lite kyligt och vi tänkte gå vidare och sätta oss inne ... vårt val föll på Centiliter & Gram ... men det skulle vi inte ha valt ... vi blev portade!!! Fem glada, trevliga, snygga tjejer som tänkte ha en trevlig kväll men nej ... jag hade ju en krona på mig och det gick inte för sig :( Det tog ett tag innan vi förstod att de inte skämtade med oss men men så var det  ... Vi fick tänka om och gick ända till Mooshead!! Där blev vi sittande med varsina drinkar ... kan verkligen rekomendera deras Strawberry Daiquiri ... helt underbart god!

...och som så många andra kvällar avslutade vi på Orvars med varsin Ungersk!

Tack ALLA för en underbar dag utan pinsamheter men med många trevliga upplevelser!
Ett särskilt TACK till Erika som har varit spindeln i nätet och samanfört alla!

kram på er alla!
Emma

Möhippa :)

drink.jpg
Möhippa :)

Duschkö...

Image hosting codes...  och passar på att skriva lite ändå ... har ju fått så många önskamål om att skriva trots allt :P

Vädret är inte alls så bra som jag hade förväntat mig ... får ta en sväng på stan och kanske Västra Hamnen trots allt ... ni är det min tur i duschen och sen ska vi hämta Zara.

*kramiz*

Sommardag...

... har vi i Malmö idag!
Det är underbart väder OCH fredag ... kan det bli bättre!
Dancing Sun Oh, Happy Day! Gifs Images
Vi ska iväg och handla mat snart ... bäst att fylla kylskåpet när vi ska vara så många under helgen :)
Jag antar att det blir fullt upp så det blir nog inte så mycket bloggande!

Ha en underbar helg!
kram Emma


Torsdag = städdag

MySpace Graphics codesDet känns riktigt bra att vara färdigstädad så här inför helgen ... jag fick inte så mycket hjälp av A idag han är lite krasslig ... men det passade mig rätt så bra för då kan han städa nästa torsdag då jag är på teater med jobbet :P

Imorgon får vi en massa besök ... min syster och Erika (min tärna), A's bror och flickvän ... så det blir fullt hus hela helgen! Tur att vädret ska bli bra så man kan vara ute!

Någon som har bra tips på vegetarisk mat ... A's brors flckvän är vegetarian och jag är inte så bra på sånt med mat!!

Ha dé!
                                         kram Emma

Mystisdag...

Igår var både jag och A helt slut och ffa super trötta och irriterade på allt som händer eller inte händer i volleybollklubben :( Så vi tog en myskväll vid TV. Mysigt och mysigt tänker du kanske ... men så här på höstkanten är det riktigt mysigt! Tända ljus, varmt blåbärste, lite ost och kex ... och ... mackor med smörstekta kantareller ... och så klart Idol på TV :P

Jag följer verkligen inte idol eller den typen av program men som många med mig bänkar man sig så här i starten när alla skämmer ut sig och alla pinsamheter som kommer fram ... och jag måste verkligen titta på audition från Malmö ... jag känner en kille som ska vara med ... han kan sjunga men han är minst sagt märklig ... får se hur han står sig!

Ikväll är det volleyträning med A-laget skönt att bara kunna gå dit och tränba för sin egen!
*Kram*
Homer Simpson Gif Images


Sökes: Volleybolltränare

Efter träningen idag var förvirringen ännu större än innan!

Idag skulle vi träna alla damlag tillsammans, vilket jag hade räknat skulle bli ca 15-16 personer ... men vi blev 27!!! LIte många på halvplan! Dessutom var det dubbelbokningar så under en ... som tur var ... kort period ... var vi 6 lag *puh* i hallen ... det fungerar inte !!!

Efter träningen skulle B och C laget ha ett möte ... där min tanke var att informera om att det i år enbart kommer att finnas ett B-lag (och A lag :P) men det gick ju inte så bra ... vi är för många!!

...och jag tänker bara skylla ifrån mig på alla som inte har svarat på alla dessa mail som skickats ut sedan augusti om de ska fortsätta med träningen eller inte ... men hur många svarar ... ja inte tillräckligt många ... är svaret efter idag :/

Problem som återstår ... Hur många lag ska vi vara? Vem ska träna lagen?
Och det största problemet ... Jag har inget som helst ansvar att ta tag i detta ... men gör det ändå eftersom ingen annan gör det och det skapar ett visst huvudbry!!

Emotion Smile Images    MySpace Layouts images    Image hosting codes    Images for your blog codes

Inte så intressant för oinsatta men det är otroligt skönt att knåpa ner sina tankar!!

Nu ska jag sova!
Godnatt!


Datorlek!

Jag testade att göra mig själv som Meez, lite kul att pyssla faktiskt. Sen vet jag inte riktigt var tekniken har tagit vägen men man kan väl inte kräva det kanske?!



Har tagit idén från Sofie!
Ha de!

Skogens dag

Det har inte blivit mycket bloggande under helgen, av flera anledningar. I lördags satt jag och jobbade så mycket Pink Glitter Butterfly Glittersvid datorn att jag inte orkade med något mer och i söndags jobade A hemifrån och då kommer jag inte åt närverket på vår hemdator. Vi har trådlöst men det har inte fungerat sen i våras ... lite störigt
men men.

Pooh, Tigger, & Piglet Jumping Rope Gif ImagesIgår hade vi team building i volleybollen ... vi var i Torup och deltog i skogens dag .... det var riktigt trevligt ... faktiskt! Vi träffade mulle, kastade yxa, sköt pil, åt god mat, testade orientering mm mm När vi var klara i skogen åkte vi tillbaka till Malmö och Djupadals idrottshall där vi pratade mål, träningsupplägg och gick igenom LITE taktik ... enligt vår tränare ... det kommer MYCKET mer!

Det ska bli riktigt roligt att spela i år ... dels för att jag får köra med A-laget och att vår tränare är super. Hon kan på ett lätt sätt förklara vad hon tänker ... ikväll ska vi göra ett spänsttest för att i december göra ett nytt och se om vi tränar rätt. Jag har velat göra ett spänsttest i över ett år men det blev aldrig av under förra säsongen! Konstig önskan kanske men jag gillar att man kan mäta sig mot sig själv :P


Ha en bra måndagskväll!
kram Emma


RSS 2.0