Tankar

Hemma efter lång dag på jobb som avslutades med pilatesträning.

Har fått godkänt på min förra kurs så nu är fullt fokus på kommande magisteruppsats. Imorgon träffar jag handledaren och hoppas på att det ska bli givande. Jag har förberett med en liten bubbelpresentation, förslag till missiv, gjort en tidsplan och börjar grubbla på intervjufrågor, pilotstudier och så vidare.

Jag ska också stå på gymnasiemässan imorgon eftermidag, så om du är intresserad av gymnasieskolan i Malmö Stad kom till Swdbank Stadion. Min baktanke med detta är att det även för oss nu handlar om att sälja utbildningen och alla mina kollegor har inte så bra koll på idrottsutbildningen ... som ju är den bästa :-) Min tanke är därför att prata om hela skolan men lite extra varmt om idrottsklasserna.

Tänkte bänka mig framför TV ikväll när handbolls-VM på hemmaplan drar igång. Håller tummarna för att det går bra för Sveriger, vi har tippat på jobbet och om Sverige går vidare från grupper har en kollega ordnat så att vi får gå på en träning och kommer att få autografer från landslaget. Lite häftigt tycker jag faktiskt!

Hej hej,
Emma


Söndag

Det är så underbart att vara hemma. Jag är iallafall född i rätt land. Många som reser talar om att de känner sig mer hemma i andra länder och kulturer. Men jag gillar snön, kylan och det nordliga ljuset. Jag är fortfarande ledig vilket kanske bidrar till att det känns bra att vara hemma. Imorgon börjar jobbet igen, har ingen aning om vad vi ska göra, får nog kolla jobbmailen under dagen för att uppdateras litegrann.

Idag ska jag göra en "poster" över min magister som studierna under våren kommer att ägnas åt. Jag fick mail igår om att jag var godkänd på höstens uppgift som till viss del är sammankopplad med vårens. Postern ska fungera som en redovisning av tankar inför våren, så det är mest att klippa och klistra. Ska försöka att göra det samtidigt som Tour de Ski går på Tv´n.

Jag är lite sugen på att köpa nya blommor för att göra lite fint här efter julen.

K R A M
Emma


Hemma

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men vi är iallafall hemma från Indien. Vi kom hem i söndags till ett snöit och soligt Malmö. Veckan så här långt har används till att packa upp, tvätta, städa ut julen, fikor och frukostar med vänner och bara njuta av att vara hemma.

Idag ska jag fortsätta med städningen. Har tagit ett rum i taget och gjort det grundligt men eftersom Anders inte är hemma (jobbar) så får nog ett rum bli kvar med hans grejer.

Planen är också att lägga över alla foton i datorn, kanske jag lägger in några bilder här senare.

Ha en bra dag!
Kram Emma


RSS 2.0