Besök

Har svärfar på besök. Ringde och ventilerade mig hos mamma innan kvällen. Idag har vi ätit mat hemma hos oss. Orkade inte riktigt sitta med i diskussionen så jag startade datorn för att ... ja ... blogga lite!

Vad händer då jo ... Blogg det är inte bra, det som skrivs kan tas och man har ingen kontroll. Ja ja ja ... tog datorn i knät och fortsatte. Är så trött på alla kommentarer som inte sägs direkt utan invävd i åsikter.

Det lite intressanta i detta sammanhang är att personen i fråga är gammal IT människa. Men har idag två datorer. En med uppkoppling till nätverket och en utan. För att andra människor inte ska kunna komma åt hans privata filer. Det är kanske dags att lita litegrann på omgivningen.

Lite mer ventilering ...

Kommentarer
Postat av: Mamma

Låter som lille svärfar styrs mycket av rädsla och kotroll.Han känner väl till law of attraction. Vi blir vad vi tänker! Ett tips till honom är att se andra människor styrkor och kunskaper. Och att focsera på diskussioner som är i en positiva anda istället för att inriktas på sådant som inte är bra eller inte fungerar. Kanske kan han helt och hållet sluta att ge er "goda" råd ni är ju helt fantastiska personer som kan tänka själva och rent av otroligt bra.

Kramar till mina fantastiska, goa, mysiga er!

2008-10-05 @ 06:50:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0