Lite mer i ordning ...

I helgen tapetserade vi fondväggen i vardagsrummet. Det blev fint men det tar nog ett tag att vänja sig. Vi kunde dock ... tråkigt eller inte ... konstatera att vår soffa och soffbord inte passar alls. Så nu får vi spana på soffa och bord också.

I helgen tittade vi in på Ilva ... de har massor med rea just nu och eftersom vi inte har något köksbord kikade vi lite extra på det. Det fanns en massa stora superfina bord på rea men inget i vår storlek. Så vi kikade vidare på lite annat ... och där stod ett bord till oss. Nedsatt med 3.000kr så imorgon ska vi hämta bord och två stolar. I slutet på september får vi ner en gammal köksoffa som vi ska ha också.

Tack vare fondtapet satte vi lite fart och har fått en ganska bra ordning ... nu känns det inte längre som om vi lever i flyttkartonger.

Det är ju Malmöfestival nu också ... såg Timbuktu i lördags .. alltid lika bra live. Ikväll ska vi lyssna på Salem Al Fakir tillsammans med Malmö Symfoniorkester.

Nu ska jag åka hem från jobbet ...

Ha de bra!
Kram Emma

Kommentarer
Postat av: Mamma

Salem Al Fakir tillsammans med Malmö Symfoniorkester, Oooo det skulle jag vilja följa med på. Varför bor man i en så´n här liten håla!!

härligt att ni börjat bo in er nu, ska bli så kul att komma ner kram

2009-08-17 @ 18:02:14
URL: http://bejansdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0