Tanken är ...

Tanken är att jag ska börja städa för att slippa ta altt på en gång ... inför lördag.
Det finns lite trevligare saker att göra också ... som att leta recept, skriva handlingslista, handla ... och sen baka ... men allt kan inte göras nu i början på veckan.

Har även några saker jag ska göra som helt enkelt inte blir gjort.

layouts myspaceJag borde felanmäla hissen ... den är helkonstig. Den kommer inte upp till vår våning men det går att få ner den. Om du själv åker i den stannar den mellan våningarna. Trycker man på knappen igen går den bara upp en lite bit och sen får man trycka ner den till ettan och ta trapporna därifrån. Det knasiga är att de lagmyspace layout codesade hissen för inte så länge sedan och det är efter det som den inte fungerar.
Jag borde ringa den nuvarande ägaren av radhuset för att få svar på en massa frågor ... för att sedan kunna gå vidare med andra bitar.
Jag har bokat klipptid ... men vet inte alls hur jag vill ha det.
Jag borde säga upp mitt medlemskap på sats, eftersom det är en månads uppsägningstid så blir det lagom att säga upp nu. Sen måste jag hitta ett nytt träningsställe.
Jag ska köpa en present som ska skickas med posten senast imorgon.

Pratade just med en eventuell hyresgäst till vår lägenhet och han kommer imorgon kväll så då får det väl se ok ut här hemma iallafall

Men först ska jag bara slappa lite ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0