Beachvolley och regn

myspace layout codesAnders fick en bonusplats i beachvolleytävlingen i Västra Hamnen. Så jag åkte ner dit, väderprognosen var någon regnskur. Jag rustade mig med regnjacka och paraply. Väl framme okej väder och jag slog mig ner och tittade, regnsdropparna tilltog och även vinden. Höll ut till sista matchen men sen blev det för mycket. Cyklade till Maxi så kunde Anders komma och hämta varorna i bilen sen.

På hemvägen cyklade jag in via systemet, skulle köpa ett dessertvin. Mycket folk som vanligt en lördag innan stängning. Och tredje gången det är kö kontrollerad av vakt in i butiken när jag är på väg ut. Riktigt skönt att slippa köa för att komma in i butiken.

Väntar nu på att Anders ska bli klar med spelet och komma hem. Jag borde hinna värmas upp innan det!

Om jag inte redan har skrivit det så tittade vi på ett riktigt fint radhus i torsdags. Vi har nu fått besiktningsprotokollet och det verkar som om det är samma saker som bör åtgärdas på alla dessa hus. Jag antar att man inte ska bli så skrämd av alla markeringar, vissa saker är ju lätt och förhållandevis billigt att åtgärda.

Nu ska jag krypa ner under filten så jag får upp värmen efter min session i regnet!
Ha en bra lördag!
Kram Emma



Kommentarer
Postat av: Åsa

Hur blev det med huset i torsdags?

2009-05-19 @ 10:01:51
URL: http://galanthus.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hej! Nu har jag varit inne på Hemnet och tittat- är så nyfiken och jo det stämmer vi kan nog vinka till varandra.Vi var och tittade på ett sådant hus innan vi köpte detta. Mysigt men då vi är några år äldre (framför allt min man...)tänkte vi på trapporna upp till sovrummet (så äckligt förnuftiga och praktiska var vi)Huset såg fint ut. Lycka till och du behöver du låna ägg sedan så är det bara att komma över fniss

2009-05-19 @ 19:05:37
URL: http://galanthus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0