Städning

Planen sedan ett tag tillbaka var att städa undan denna helgen. Vi (mest Anders) har en massa saker som ligger framme. När det nu blev klart med husköp kändes mycket trevligare att rensa. Ett tydligt mål blev klart och vi har öppnat upp de flesta garderoberna och börjat rensa. Jag måste bittert inse att Anders har alla sina saker framme medan mina ligger prydligt inne i garderoben eller i en massa lådor där det fyllts på med alla möjlig skit den syns alltså inte men finns ändå!

Det kommer bli skönt att ha sommarlovet, planen är då att rensa ut så mycket som det går från förrådet så vi kan ställa ner lådor som är färdigpackade där. Om vi vågar med tanke på inbottsrisken.

Vårt mål är att rensa innan flytten så att vi inte bara packar ner allt utan att se vad det är eller sortera ut.  ... men det är ett tag kvar tills dess ... som tur är!

Först och främst måste vi diskutera inflyttningsdatum. På kontraktet kommer det att stå den 1 augusti men damen som säljer har köpt en kolonistuga där hon ska bo. Då tror jag att hon kommer vilja flytta dit  tidigare och har vi tur kan vi då komma in en vecka innan och måla. Det hade varit riktigt bra!

Åter till rensning innan det är dags för mat!

Imorgon ska bli en riktigt intressant och spännande dag. Återkommer senare med bilder!

Ha en underbar fredagskväll!
Emma

Kommentarer
Postat av: Åsa

Sören vad kul! Grattis. Jättekul och så spännande ni får något eget. Låna ägg är helt okej- kom du. Trist att vi nu inte arbetar på samma arbetsplats för då kunde vi dela taxi hem efter festerna. Du är det inte så att Niklas och hans fru som du vickade för bor på Vanåsgatan?

2009-05-22 @ 18:25:49
URL: http://galanthus.blogg.se/
Postat av: Kerstin

GRATTIS till husköpet och LYCKA TILL!

Kram från (moster) Kerstin

2009-05-22 @ 19:15:55
URL: http://karransblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0