Vilken tur med vädret

Igår hade vi möhippa för vår caoch som gifter sig i USA i sommar. Hon hade verkligen inte förväntat sig att få en möhippa i Sverige innan bröllopet. Vi hade en ritkigt trevlig dag som startade med en stadsvandring om Malmös kvinnor genom historien. Det var en av mina gamla kollegor som har den vandingen.

Om du är lärare i Malmö eller bara intresserad av Malmös historia tycker jag att du ska köpa boken: Gå till historien

Efter stadsvandingen begav vi oss till Kungsparken, i en del av parken där det fanns ett underbart gigantiskt paraply. Där satt vi och åt god pick-nick innan det var dags för Svensk folkdans. Men eftersom vi inte hade några kavaljeer med så fick ju bruden bjuda upp de som befann sig i parken. Hon är inte särskilt blyg av sig men hon blev lite nervös när hon skulle bjuda upp. När hon närmade sig killarna upptäckte hon dock att de inte var helt okända. Vi hade placerat ut några av killarna från volleybollen i parken. Folkdansen blev riktigt lyckad.

Nu var det dags att bege sig in mot stan igen och till Flotten där mat och trubadur väntade. På flotten var denna kväll befanns sig även ett svensexegäng. Jag kan verkligen rekomendera Flotten, det är mysigt att glida fram på kanalen i solsken med en trubadur i bakgrunden.

Kvällen avslutades med lite dessert och en gemensam present från alla tjejer. Vi hade var och en införskaffat en berlock som vi hände på en länk som bruden fick.

Vädret blev bara bättre och bättre. Vi började med att ta av och på regnjackorna men på kvällen kunde vi sitta i kortärmat på Flotten.

Idag har jag startat dagen med att plugga och planen var att spela beachvolleyboll i eftermiddag men vädret idag känns inte alls spännande. Över himlen ligger en jämngrå molnmassa som varierar mellan att släppa ur sig ett fint regn till att öppna sig helt och hållet.

Tänk så mång olika spännande saker man kan hitta på när man vet att plugget väntar. ... men nu måste jag återgå till pluggandet!

Ha en bra söndag!
KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0